BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: A intrat în apartamente în timp ce proprietarii dormeau. Spargere după spargere pe strada Păltinișului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Băimărenii din cartierul Hatvan sunt pur și simplu terorizați după ce mai multe apartamente au fost prădate de hoți. Ultimele două lovituri au fost date în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.30.

Două camere de supraveghere au surprins un individ care dădea târcoale într-o parcare de pe strada Păltinișului din Baia Mare și se bănuiește că acesta ar fi și autorul celor două spargeri. Acestea se adaugă altor două comise în urmă cu o săptămână în aceeași zonă.

Polițiștii băimăreni au fost sesizați duminică de proprietarii a două apartamente de pe strada Păltinișului despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin escaladare în locuințe de unde au sustras bani și diferite bunuri.

Metoda de spargere este identică spun surse judiciare. Practic infractorii pătrund doar în apartamente situate la parterul blocurilor prin forțarea geamurilor.

Culmea este faptul că în unul dintre cazuri proprietara și fiul acesteia dormeau în timp ce hoțul le fura bunurile. De acolo au sustas și o sumă de bani, ce reprezenta salariul pe care fiul proprietarei îl scosese de pe card în ziua precedentă. Este vorba despre aproximativ 3.500 de lei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Deși camerele de supraveghere au surprins un suspect până la această oră nu a fost identificat.

Dacă recunoașteți persoana din imagini vă rugăm sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 15 octombrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către doi bărbați, cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au pătruns în două apartamente situate pe strada Păltinișului, de unde au sustras un portofel, două pachete de țigarete și suma totală de aproximativ 4.000 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

SORINA PINTEA: „Eu am încredere în sistemul medical din România așa că am ales să mă tratez la noi în țară, într-un spital de stat”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Impact între un taxi și o autoutilitară în zona RFN din Baia Mare. Accident și pe strada Câmpului unde unul dintre șoferi era beat (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Străzile din Mireșu Mare se modernizează

Vasile Dale

2 mesaje

Escu octombrie 17, 2022 at 1:20 pm

xxx imputiti !

Raspunde
Ghita Verdes octombrie 18, 2022 at 12:27 pm

Da politia chiar doarme in orasu asta??? Stiu caz concret in care stiu suspectul , si nu ii face nimeni nimic… RUSINE !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.