BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: 5 suspecți au fost reținuți în această seară pentru trafic de droguri. 10 percheziții de astăzi în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Descinderile polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog Maramureș, sub coordonarea unui procuror DIICOT, din această dimineață din Baia Mare au avut rezultate importante.

Astfel în urma celor 10 percheziții efectuate pe străzile Gării, Vlad Țepeș, Hortensiei, Păltinișului și George Coșbuc polițiștii au dus la audieri mai multe persoane suspectate de trafic de droguri.

În această seară pe numele a cinci persoane s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, aceștia fiind depuși în arestul IPJ Maramureș. Mâine, cei 5 vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile în acest dosar continuă.

ACTUALIZARE

Ieri, 19 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat 10 percheziții domiciliare în municipiul Baia Mare.

În cadrul acțiunii, au fost vizate persoane bănuite că ar fi fost implicate în două rețele de trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat 4 grindere, 8 telefoane mobile, un laptop, aproximativ 290 de grame de substanță verde, susceptibilă a fi cannabis, un cântar electronic, 75 de plicuri cu substanță susceptibilă a fi hașiș, un borcan cu folie de aluminiu în care se aflau 10 grame susceptibile a fi hașiș, 8 grame de rezină de cannabis, 8 plicuri cu substanță sub formă de cristale, susceptibile de  a produce efecte psihoactive și 900 de plicuri de tip ziplock goale.

Astfel, față de 5 persoane bănuite de comiterea faptelor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Canine a Serviciului de Ordine Publică, specialiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, polițiștilor de intervenție și de poliție judiciară ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și luptătorii din cadrul Grupei de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

CITEȘTE:

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE BAIA MARE: Pompierii îndepărtează tencuiala distrusă de grindina de marţi. Până vineri dimineaţa, Maramureş are COD GALBEN de vreme rea

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Băimărean implicat într-un grav accident la Câțcău

Redactie

ACTUALIZARE: Persoană prinsă sub rabă în Suciu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.