BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii de amploare în Baia Mare la traficanţii de droguri. Țineau ”marfa” ascunsă prin cotețele porcilor și ale găinilor. S-au găsit și câini de luptă (actualizare)

În aceasta dimineaţă, începând cu ora 6.00, la mai multe imobile de pe străzile Gării, Vlad Ţepeş, Hortensiei, Păltinişului şi George Coşbuc au avut loc simultan descinderi ale ofiţerilor din cadrului Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureş. Acţiunea a fost coordonată de un procuror din cadrul DIICOT Maramureş.

În urma acestora au fost descoperite cantităţi impresionante de substanţe interzise, iar mai multe persoane au fost ridicate şi duse la audieri.

Totodată ofiţerii antidrog au cerut şi sprijinul Poliţiei Animalelor, deoarece la una dintre locaţii au fost descoperiţi câini de luptă.

vasiledale.ro va prezintă ÎN EXCLUSIVITATE imagini video surprinse în exclusivitate pentru cititorii noştri din momentul descinderilor.

Te-ar putea interesa si

JIBOU: Un maramureşean din Seini a alimentat la un PECO, dar… a ”uitat” să plătească

Redactie

FOTO, VIDEO / O CUNOAŞTEŢI? A furat de pe un manechin din mall o haină de blană. Poliţiştii caută hoaţa

Redactie

Tineri umiliți de ”barosanul” cu aere de ”manager” de la Carrefour Baia Mare. Mall-urile din Baia Mare ”copiază” capitala la năravurile proaste (CITITORI)

Vasile Dale

1 mesaj

Vasile ion octombrie 20, 2022 at 10:39 pm

La combinat pe Horea la magazin de ce nu mergeți acolo la blocuri.vand la greu etnobotnanice

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.