BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Doi copilași care mergeau spre școală au fost loviți de o mașină în timp ce traversau pe o trecere pentru pietoni din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulație a avut loc astăzi dimineață la intersecția străzilor Matei Basarab cu Petru Rareș din Baia Mare. Doi băieți în vârstă de 10, respectiv 11 ani, se îndreaptau spre Școala Nr. 3. În intersecție aceștia s-au angajat în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Șoferul unui autoturism nu le-a acordat prioritate și i-a accidentat pe amandoi. Minorii au fost preluați de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță fiind duși la spital pentru investigații medicale.

Șoferul a fost testat rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi dimineață, la ora 07.46, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Matei Basarab intersecție cu strada Petru Rareș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 50 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre strada Matei Basarab, înspre bulevardul Traian, ajuns la intersecția cu strada Petru Rareș, a surprins și accidentat doi pietoni minori.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi minori în vârstă de 10 și 11 ani din Baia Mare, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

INCONSTIENTA: LOVITA DE O MASINA DUPA CE A TRAVERSAT REGULAMENTAR (FOTO)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Pentru 2023 avem un buget orientat spre investiții, în care am crescut cu 62,43% suma alocată dezvoltării

Vasile Dale

TRAGERI DE TIMP CA LA FOTBAL – Primarul Cherecheș și-a ”concediat” avocații și a cerut strămutarea procesului de la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult