Important

SUCIU DE SUS: Accident rutiere produs de un conducător auto băut

Aseară, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un eveniment rutier produs pe D.J. 171, în localitatea Suciu de Jos.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani din comuna Lăpuș, având direcția de deplasare cu autoturismul spre localitatea Rogoz, a părăsit partea carosabilă prin stânga, s-a răsturnat cu autoturismul în șanț și se oprește într-un stâlp de electricitate din beton.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijri medicale.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Depistați în trafic sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere

În acest weekend, polițiștii maramureșeni au întocmit opt dosare penale pe numele mai multor bărbați, care au condus autoturisme fie aflați sub influența băurilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere sau chiar ambele fapte.

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 61 de ani din diferite zone ale județului Maramureș au fost testați cu aparatul etilotest, iar în urma rezultatelor indicate, două au trecut de valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 40 de ani din Coltău a condus un autoturism pe bulevardul Unirii din Baia Mare, a acroșat o autoutilitară, fiind ulterior oprit și verificat de un echipaj al Poliției Locale. Bărbatul a condus un autoturism cu o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere.

Pe numele altor doi tineri de 22 și 23 de ani din Tămaia și Vișeu de Sus a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

PNL BAIA MARE CERE DEMISIA PRIMARULUI CĂTĂLIN CHERECHEȘ

Redactie

PESTE 1.600 DE LOCURI SCOASE LA CONCURS ÎN ȘCOLILE DE POLIȚIE

Redactie

Conferință la Muzeul de Istorie – ”Bioarheologie la Baia Mare/Rivulus Dominarumˮ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.