BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Au defrișat tot ce le-a ieșit în cale. Suspect un fost consilier local. Zeci de metri cubi de lemn tăiat ilegal descoperit astăzi la Remeți pe Someș – ACTUALIZARE

Descoperire de coșmar pentru proprietarii unui păduri din localitatea Remeți pe Someș, comuna Mireșu Mare. O mare parte din pădurea pe care o aveau a fost pur și simplu rasă de pe suprafața pământului. Lemnele erau curățate, stivuite și așteptau doar să fie vândute. Principala persoană pe care oamenii o bănuiesc ar fi chiar un fost consilier local în CL al Primăriei Mireșu Mare.

A fost zarvă mare astăzi (duminică, 30 octombrie 2022) într-o pădure de la intrarea în localitatea Remeți pe Someș. În zonă au sosit mai mulți polițiști, criminaliști din cadrul IPJ Maramureș, dar și reprezentanții Ocolului Silvic din Șomcuta Mare.

O mare parte din pădurea de carpen, stejar și fag a fost doborâtă de persoane necunoscute. Niciun lemn nu a rămas în picioare. O mare parte din masa lemnoasă a fost tăiată la metru și depozitată pentru a fi vândută. Deocamdată organele de anchetă au deschis un dosar IN REM pentru tăiere ilegală de masă lemnoasă și furt de lemn.

Cei care dețin pădurea îl suspectează pe vecinul lor, un fost consilier local în Primăria Mireșu Mare, un domn Dorca. De altfel, aceștia susțin că au mai avut probleme cu acesta din cauza faptului că toată vara și-ar fi lăsat vacile pe terenurile lor distrugându-le cultura de porumb.

Valoarea prejudiciului nu a fost încă stabilită însă conform primelor informații ar fi vorba de aproximativ 70-100 mc de lemn care ar valora între 40-50.000 de lei.

ACTUALIZARE – Au fost tăiate 112 cioate de lemn, a fost identificată cantitatea de aproximativ 37 mc care a fost predata proprietarului. Se efectuează verificari, iar în funcție de rezultate, vor fi luate măsurile legale care se impun.

Dacă sunt persoane care se simt lezate de acest articol le așteptăm punctul de vedere pe adresa de email: [email protected]. Îl vom publica în cadrul acestui articol.

ACTUALIZARE – Document oficial IPJ Maramureș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTELE CONTINUĂ ÎN MARAMUREȘ: Impact violent între două mașini. Două victime la Rogoz (foto)

Vasile Dale

Șapte dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest weekend şoferilor certaţi cu legile rutiere

Redactie

TRAGEDIE IN PUSCARIE: UN TANAR DIN BAIA MARE A MURIT SUBIT. FAMILIA ISI PUNE INTREBARI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.