BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Mirciulică a fost săltat de polițișt și dus în arestul IPJ Maramureș pentru 24 de ore (actualizare)

Așa cum v-am obișnuit deja site-ul nostru nu face compromisuri iar jurnaliștii care scriu aici nu se lasă intimidați DE NIMENI. Vineri v-am prezentat ÎN EXCLUSIVITATE un incident produs în trafic, pe o stradă din Baia Mare între doi bărbați. Ieri v-am prezentat punctul nostru de vedere argumentat referitor la faptul că victima a fost reținut pentru 24 de ore. Spunem victimă pentru că din imaginile suprinse de cititorii noștri asta vedem.

În tot acest timp agresorul era liber. Pe pagina noastră de facebook încă de la publicarea articolului, agresorul (asta arată imaginile surprinse de cititorii noștri repetăm acest lucru) avea timp să comenteze public la articolul respectiv.

Redăm câteva (cerându-ne scuze pentru limbajul folosit de individ și publicându-le exact cum le-a scris): ”Vasile Dale stim cu toti ca esti un ziarist de scandal de doi lei dar sa scrii 3 zile de doi barbati care s au sicanat in trafic pt 50 likeuri mi se pare umilitor!!!Postezi cand vrea p…la ta articole despre mine chiar daca am platit pt ce am facut in trecut.Esti un nimic!”.

”Ma Vasile Dale „marele ziarist”cati bani ai luat de la familia Dragan cand ai sters filmarile de la lidl???tu sti ce s a intamplat in spatele acestor poze si filmari???de unde sti tu ca io s agresorul ma???veziti de treaba ta ma terorizatule ,tu sti ce filmari am io vrei sa ti le postez???Cand l o batut pe fratimio 20 in plina strada si cand l o batut pe politistul local n ai facut atata tam tam!!!Mai bine ai scrie de tine cati bani ai luat de la familia Dragan sa stergi filmarile de la scandalul de la Lidl”.

Ne-a trimis, tot public, și o fotografie după o cerere de amânare transmisă de avocata lui către Parcehtul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

În această seară polițiștii băimăreni l-au săltat și l-au depus în arestul IPJ Maramureș pentru următoarele 24 de ore. Era liberat condiționat după ce în 2018 a fost saltat de mascați într-un dosar de trafic de droguri.

De cealaltă parte, cealaltă parte implicată în incident a fost lăsată acasă după cele 24 de ore de reținere. Procurorul nu a mers cu acesta în fața instanței pentru alte măsuri restrictive.

ACTUALIZARE: Drept la replica referitor la articolul Mirciulica a fost săltat de polițiști

”Reprezint  apărarea domnului ,  pe care Dvs l-ați definit din punctul de vedere nejustificat  Mirciulica. Evident ma întreb și eu de ce din toate articolele apărute in presa ați ales sa faceți public doar unul dintre nume, chiar daca doar cu o așa zisa porecla , iar pe așa zisa victima ați lăsat-o anonima.

Dar lăsând la o parte aceste aspecte, clientul meu nu a fost săltat de poliție ci s-a prezentat personal ,singur in vederea audierii la sediul poliției .

Mai mult , in condiții procedurale,  a informat anterior  organul de cercetare penală despre lipsa sa de la prima chemare a organelor judiciare. Având in vedere și dreptul oricărei persoane ,ca in anumite situații, sa solicite amânarea audierii pt un termen ulterior.

Cât despre victime și agresori, ,conform legii ambii așa ziși participanți la incident, in masura in care acest eveniment ar fi avut loc in strada și ar fi  presupus acte de violenta, sunt suspectați de comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, nu doar așa zisul agresor, inclusiv victima . Acesta e temeiul juridic in baza căruia  așa zisa victima a foat reținută și nu nedreptatea sistemului judiciar .

Cât despre victime agresori, probe și alte cele sa nu uitam ca principiul de baza al oricărei cercetări penală/ judecății este prezumpția de nevinovăție,astfel încât avem rugămintea de a respecta  acest principiu .

Vinovăția sau nevinovația clientului meu va fi sau nu dovedita in cadrul unui proces penal ,exact așa cum este cazul victimei care apropo are calitate de suspect in cadrul acestui dosar penal ,nu persoana vătămată.

La final, avem rugămintea ca in articolele pe care le veți publica sa nu mai utilizați porecle/ abrevieri referitoare la persoana clientului meu, ci de a utiliza inițiale”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Bărbat din Șișești ieșea din tufișuri și se masturba în fața adolescentelor și femeilor. A fost arestat

Vasile Dale

Băimărean reținut pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Cât a arătat etilotestul

Redactie

FOTO: Două autoturisme, în valoare de 300.000 lei, furate din Belgia, descoperite în Borșa de polițiștii de frontieră

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 6, 2022 at 2:42 pm

cine este dl. avocat? sa stiu sa ma feresc de asa slabi prestatori de servicii!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.