BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Lemn tăiat ilegal din pădurea Composesoratului depistat în trafic la Moisei. La volan fratele unui polițist și al unui pădurar

Cititorii noștri ne informează fără încetare despre fărădelegile care se petrec în județul Maramureș. Iar informațiile și imaginile foto și video ne vin din fiecare colț al județului. Le mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și îi asigurăm că ne vom implica de fiecare dată pentru a vă prezenta Maramureșul, așa cum este.

În această seară vă prezentăm un caz petrecut sâmbătă seara la Moisei. Acolo, a fost depistat în trafic un tractor care tracta o remorcă plină cu lemne pentru care nu avea acte de tăiere și nici aviz de transport. La volan ar fi fost un bărbat care este fratele pădurarului dar și fratele unui polițist din Borșa.

”Este vorba despre aceleași persoane care în plină pandemie a încălcat legea și a făcut o înmormântare cu sute de persoane. Acum a călcat din nou strâmb. Au fost prinși aseară (sâmbătă seara, n.r.) cu un tractor plin cu lemne fără acte. Lemnul a fost confiscat iar individul a fost amendat. Sătenii sunt revoltați că oamenii ăștia fură pădurea și nimeni nu face nimic. Tractorul cu lemn a fost escortat de un echipaj al Poliției până la Vișeu de Sus unde lemnul a fost depozitat la Ocolul Silvic.



Trebuie să vă spun că cei doi prinși aseară sunt frați. Unul pădurar, celălalt conducea tractorul. Fratele lor este polițist în Borșa. Soția pădurarului este și ea polițistă prin județul Bacău. Ei tâlhăresc pădurile moiseienilor domnu Vasile. Vă trimitem imagini video dar și fotografii” este mesajul transmis de cititorii noștri.

Actualizare IPJ Maramureș

În data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din Moisei, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că prin localitate, un tractor transportă material lemnos ilegal.

În urma depistării în trafic a tractorului în cauză, la volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani din Moisei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu deține aviz de însoțire a celor 2.54 mc material lemnos identificați în tractor.

În cauză, s-a dispus confiscarea materialului lemnos de esență fag și sancționarea contravențională a șoferului conform Legii 171/2010.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Doi conducători auto s-au certat în mijlocul drumului. Conflictul a fost aplanat de Poliție

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Personalul Baia Mare – Satu Mare a lovit un autoturism în Apa

Vasile Dale

IARĂŞI FĂRĂ PRIORITATE ÎN TRAFIC: Salvamontiştii, solicitaţi pe Dealul Florilor la o persoană înţepată de albină – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Alex noiembrie 7, 2022 at 8:04 am

Cineva din domeniu mi-a spus ca nu exista mai mare mafie si mai mari jafuri si nepasare si coruptie decat in zona Viseu, referitor la padure. Se pare ca avea dreptate.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult