EvenimentNational

VIDEO: Fetiță de 14 ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa strada

Accident grav în municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe Drumul Odoreului, atunci când o fetiță, de circa 14 ani, aflată în traversarea străzii aparent prin loc permis și semnalizat corespunzător, a fost lovită de o mașină.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare și transportată la Unitatea de Primire Urgență în vederea efectuării de investigații medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Șoferița, în vârstă de circa 30 de ani, nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Text: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – URMĂRIRE ÎN TRAFIC: Un bărbat care transporta țigări de contrabandă de aproximativ 33.000 de euro a fost prins de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Redactie

INCREDIBIL: Un fost preot, suspectul principal în cazul fetiţei batjocorite şi ucise în Baia Mare! Bărbatul a fost văzut plecând cu fetiţa de mână

Vasile Dale

BAIA MARE: Trei femei au fost salvate de polițiști. După două dintre ele fugea un bărbat pe stradă în miez de noapte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.