BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BĂIMĂRENII ÎL PLĂTESC DEGEABA: DE-A RÂSUL PLÂNSUL – Polițiștii locali din subordinea lui Ghițucă au admirat Revelionul de noiembrie desfășurat la Cuprom. Și au plecat după ce copiii au aruncat cu petarde după ei (VIDEO)

A venit Revelionul 2022/2023 cu vreo șase săptămâni mai devreme în zona Cuprom din Baia Mare. A fost festival de artificii și petarde în această seară, fără ca cineva să intervină și să pună capăt festivităților ilegale (legea spune asta, nu noi).

Culmea culmilor este faptul că în zonă a fost și un echipaj al Poliției Locale Baia Mare. Angajații din subordinea șăfului Ghițucă au admirat cu gurile căscate artificiile preț de câteva minute până când copilașii din zonă au început să arunce cu petarde după ei. S-au urcat liniștiți în mașina cumpărată din banii băimărenilor și duși au fost.

Au lăsat în urmă un foc de artificii și mai frumos urmărit cu admirație de toată suflarea din zona Cuprom și străzii Electrolizei.

Sincer nici nu ne miră ”intervenția” polițiștilor locali când șăful cel mare al lor, Ghițucă, și-a parcat zilele trecute mașina personală pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități. Nici până astăzi nu a spus public dacă și-a aplicat sau nu amendă. Și atunci cum să îi respecte băimărenii pe subordonații lui?

O ultimă întrebare, tot publică, pentru Ghițucă: totuși pentru ce este plătit de băimăreni? Să stea ascuns prin birouri? Băimărenii vă văd, nu sunt proști și vor acționa în consecință. Să nu te mire când subordonații tăi, Ghițucă, vor fi ignorați și luați la ”mișto”. Cum îți așterni așa dormi. Apropo: Ghițucă, dormi liniștit noaptea?

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a unui articol de presă în care apare un video cu un foc de artificii în zona Cuprom din Baia Mare, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și luarea măsurilor legale care se impun privind Legea 61/1991 și Legea 126/1995 Republicată și cu modificările ulterioare, privind regimul materiilor explozive implicit articole pirotehnice.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DRAGOMIREȘTI: Mandate de percheziție domiciliară puse în executare de polițiști (galerie foto)

Redactie

ACTUALIZARE: A luat foc arhiva Oficiului Poştal Nr. 1 din Sighetu Marmaţiei. Incendiul a fost lichidat (foto)

Vasile Dale

PRINS ÎN TRAFIC: Autoutilitară plină cu ţigări de contrabandă, oprită pe strada Oborului din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.