BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

Celebrează Crăciunul cu “Home Studio22” din Satu Mare !

Ceasul ticăie în viteză și bucuria sărbătorilor de iarnă ne cuprinde iremediabil.

Daca esti in cautarea unor decoratiuni exclusiviste si a bradulului de Craciun special si unic sau daca vrei sa oferi un cadou deosebit prietenilor, familiei sau colegilor, prin care sa le arati cat de mult ii pretuiesti, noi iti propunem decoratiunile si brazii de Craciun de la “Home Studio22”, situat in Satu Mare pe strada Rodnei, nr.22 care iti vor transforma sarbatorile de iarna in unele de poveste.

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiuni si bradul de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte iar “Home Studio22” promoveaza ultimele tendinte in acest domeniu.

Magia Craciunului renaste in fiecare an!

Celebrarea Craciunului implica crearea unei atmosfere festive, decorarea casei pentru sarbatorile de iarna si cu precadere impodobirea bradului de Craciun

Pentru a oferi un plus de origininalitate, brazii de Craciun artificiali 3D sunt la mare cautare. Ii gasiti in toata splendoarea lor, la “Home Studio22”, iar daca veti opta pentru un astfel de brad, veti fi consiliati aici in ceea ce priveste alegerea  uneia adecvate spatiului disponibil. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, brazii 3D, alcatuiti din ace 3D pentru un aspect mai dens si mai real, evoca iarna prin straturile de zapada artificiala neinflamabila aplicate pe crengute.

Daca vrei ceva inedit, decoratiunile exclusiviste comercializate la “Home Studio22” sunt confectionate din sticlămetal,  pene, matase, paiete ,pietricele sau ceramică, in forme supradimensionate ori de dimensiuni mici, intr-o varietate de culori vii ori delicate, pastrand doza de extravaganta, finete si desavarsire in executie. In Budapesta, pe cea mai renumită stradă comercială, Vaci Utca, există un magazin dedicat doar lor, Philantia.

Daca timpul dedicat impodobirii bradului de Craciun il aloci altor activitati importante in aceasta perioada si esti in cautarea unui izvor de inspiratie, ai posibilitatea de a comanda la “Home Studio 22” bradul împodobit, in concordanta cu cerintele si preferintele tale, cu decoratiunile alese de tine, care se va livra la locatia indicata,  iar site-ul http://www.tasi.ro va sta deopotriva la dispozitie iar online, pe Facebook: Tasi Home Studio sau pe Instagram: tasihomestudio

Noul program al magazinului de pe strada Rodnei nr. 22 este luni -vineri: 08:00 – 20:00, sâmbătă 09:00 – 20:00, iar duminica este deschis în intervalul 12:00 – 18:00.

Crăciunul îmbracă marile orașe în haine de sărbătoare ! Decoratiunile spectaculoase detinute la “Home Studio22”  din Satu Mare, strada Rodnei nr. 22,se regasesc in cele mai somptuoase locatii din lume, Palatul Versailles, Galeries Lafayette Haussmann fiind doar un exemplu in acest sens. 

Te-ar putea interesa si

Ce sunt și cum funcționează generatoarele de numere în cazinouri?

Redactie

Maramureșul consolidează relația cu raionul Hîncești din Republica Moldova

Redactie

ÎN TIMPUL SLUJBEI LA BISERICĂ: Doi pompieri au salvat viața unui băimărean în vârstă de 69 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.