BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Şoferul urmărit depistat pozitiv la cocaină, amfetamină, extasy, marijuana şi opium

Revenim cu informaţii noi referitoare la incidentul de aseară din Baia Mare. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 24 de ani pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ovidiu era băut (0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat), nu deţinea permis de conducere,nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a provocat un accident rutier soldat cu o victimă, a fugit de la locul accidentului, iar aparatul drugtest l-a confirmat pozitiv la 5 substanţe interzise de mare risc: cocaină, amfetamină, extasy, marijuana şi opiu.

“Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.
Aseară, bărbatul a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cinci substanțe interzise.

În cauză, se mai adaugă infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Contrabandiștii de țigări din Ucraina s-au filmat în timp ce treceau ilegal granița prin munții din zona Valea Vișeului, cu marfa în spate, pe viscol

Redactie

Ionel Bogdan: Înființarea unei noi linii de gardă și dotarea secției de neonatologie cu aparatură de specialitate sunt proiecte prin care dezvoltăm infrastructura de sănătate a județului Maramureș

Redactie

FURT CALIFICAT ÎN ULMENI: Au furat din casa unei femei 7000 de lei si 40 de pachete de țigări

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.