BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Femeia din Sârbi şi-a ucis concubinul cu cele două fete în camera alăturată. A fost arestată preventiv (actualizare)

Revenim cu informaţii noi referitoare la crima de aseară petrecută la Sârb, comuna Fărcaşa, acolo unde o femeie de 46 de ani şi-a ucis concubinul, cu 10 ani mai tânăr, cu un cuţit de bucătărie. În momentul comiterii faptei în camera alăturată se aflau fiicele femeii de 18 respectiv 13 ani.

Apelul la 112 l-a făcut fata mai mare, tot aceasta l-a anunţat şi pe fratele ei de 21 de ani care nu se afla acasă. Fapta a fost comisă pe fondul geloziei.

Vecinii spun că între cei doi scandalurile erau frecvente, iar bărbatul ar fi ameninţat-o pe femeie că se va sinucide exact cum a făcut-o fostul ei soţ în urmă cu peste 13 ani.

Sursa foto: facebook.com

Femeia a fost audiată întreaga noapte la poliţie. Ea a recunoscut totul şi a spus că îi pare rău de ceea ce a făcut.

Fata minoră va rămâne în grija fraţilor majori. În această după-amiază femeia va fi prezentata la Tribunalul Maramureş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul infracţiunii de omor.


ACTUALIZARE
Solutia pe scurt: Inch.pen.nr.65/DL/20.11.2022-În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr.373/P/2022 şi, în consecinţă:Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 noiembrie 2022 şi până la 19 decembrie 2022 inclusiv, a inculpatei MORAR MARIA, (,,) cercetată pentru infracțiunea de omor asupra unui membru de familie prev.de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin.1 Codul penal.

Comunicat Tribunalul Maramureș

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a admis, în data de 20.11.2022, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 noiembrie 2022 şi până în data de 19 decembrie 2022, inclusiv, a unei inculpate în vârstă de 46 de ani, fără antecedente penale, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de omor în condiţiile violenţei de familie.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, judecătorul de drepturi şi libertăţi a reținut că, din probe, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că, în data de 19.11.2022, între orele 21:45-21:50, aflându-se împreună cu victima – concubinul său – în locuinţa comună, în cadrul unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpata i-ar fi aplicat acesteia două lovituri cu un cuţit în zona toracică stângă, cauzându-i leziuni care au dus la
decesul victimei.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice, Judecător MĂDĂLINA-ELENA CUPŞA

Te-ar putea interesa si

EVENIMENTE RUTIERE: Bătrân lovit pe trecerea de pietoni, bărbat rănit după ce a căzut dintr-un tractor, beat şi fără permis la volan

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un pompier a lovit cu maşina o fetiţă pe trecerea pentru pietoni în Şomcuta Mare. Angajatul ISU Maramureş a fost depistat pozitiv la cannabis – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Patru tineri săltaţi de poliţie, suspecţi că ar deţine droguri (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.