BREAKING NEWSImportant

La mulți ani tuturor maramureșenilor și jandarmilor care poartă numele Sfântului Apostol Andrei!

Astăzi este 30 noiembrie, ziua Sfântului Apostol Andrei, o zi specială pentru români, întrucât Sfântul Apostol Andrei este considerat ocrotitorul românilor.

Cu această ocazie, dorim să spunem câteva cuvinte despre doi dintre colegii noștri care poartă acest nume, este vorba despre Plt.adj. Andrei Perșe și Plt. maj. Andrei Babocsi.

Plt.adj. Andrei Perșe, este șeful Postului de Jandarmi Montan Șuior, iar la unitatea noastră este din luna septembrie a anului 2006 în urma concursului prin încadrare directă.


În anul 2017, alături de colegii săi, a obținut locul I la Competiția ,, Jandarmeria Montană la Înălțime” organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane la Sinaia, reprezentând cu cinste Jandarmeria Maramureș.

Plt.maj. Andrei Babocsi, face parte din cadrul Detaşamentului de jandarmi Mobil Baia Mare și a fost repartizat în luna decembrie 2012, la Jandarmeria Maramureş ca urmare a absolvirii Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, este vicecampion naţional la Thaybox, titlu obţinut în anul 2009.

În anul 2014 a deschis un club sportiv și a obținut cu sportivii rezultate deosebite, a fost și premiat de către Consiliul Județean Maramureș, top antrenor Maramureș când o sportivă de la clubul său a obținut două titluri de campion european la Moscova. Din 2019 activează ca organizator în promoția, Colosseum Tournament, unde organizează evenimente televizate cu sportivi profesioniști de top.

Colegii noștri își îndeplininesc cu responsabilitate atribuţiile de serviciu, sunt preocupați pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale şi militare obţinând rezultate bune şi fiind apreciați de către conducerea instituţiei pentru activitatea pe care o desfăşoară.

La mulți ani ani tuturor sărbătoriților zilei!

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Pasager resuscitat de un echipaj SMURD după un accident în Baia Mare (video)

Vasile Dale

FOC – O gospodărie de Fânațe a fost mistuită de flăcări. Focul s-a extins la o a doua casă

Vasile Dale

Ce piese de mobilier sunt cele mai potrivite pentru dormitor? Alege comode sau noptiere!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult