BREAKING NEWSNationalRecomandate

Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele (VIDEO)

Un bărbat din Satu Mare care practică taximetria a fost oprit de poliţie după ce a fost blocat în trafic cu autospecialele. Bărbatul nu a dorit să tragă pe dreapta atunci când agenţii i-au cerut să oprească.

Un bărbat de 35 de ani din Satu Mare le-a dat bătăi de cap poliţiştilor după ce a refuzat să oprească. Un echipaj de poliţie a trecut în faţa maşinii bărbatului pentru a-l obliga să tragă pe dreapta, dar acesta a încercat să depăşească autospeciala. A oprit abia când de pe contrasens a venit o altă maşină de poliţie care l-a blocat complet.

Potrivit PresaSM, bărbatul practică taximetria fără a avea contract cu vreo firmă de taxi şi fără a fi înregistrat ca atare la un disceperat. În 2019, acesta ar fi încercat să se angajeze la o firmă de taxi din oraş, dar a fost respins pentru că nu se încadra în cerinţele angajatorului. „El lua clienți aiurea, ne înjura, ne amenința. În ultimele zile a fost ceva mai grav, intra prin stație și ne amenința pe toți. Azi dimineață am fost nevoiți să depunem o plângere împotriva lui, nu se mai putea așa. Nu știm de ce este în stare”, a declarat un reprezentant al firmei de taxi în numele căreia bărbatul făcea curse fără a deţine documentele necesare.

Bărbatul a fost dus de poliţişti la audieri şi, cel mai probabil, va fi amendat pentru că n-a oprit la semnalele agenţilor. De asemenea, se poate alege şi cu dosar penal dacă firma de taxi va depune plângere pe numele său.

Sursa foto, video și text: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Mica Italie a României. Orașul cu 27.000 de locuitori, dintre care 15.000 lucrează în peninsulă: „Muncim pentru o pâine cinstită”

Vasile Dale

OPRIT ÎN PTF PETEA: Maramureşean căutat de autoritățile din Franţa pentru săvârşirea unor infracțiuni de furt

Redactie

GALERIE FOTO: Curăţenie şi ecologizare în Vişeu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.