BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Vezi cine sunt cei doi tineri (din Nistru și Trestia) arestați preventiv după jaful de la un cazino din Baia Mare

Urmare a activităților întreprinse de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Baia Mare, ieri, a fost dispusă reținerea  pentru 24 de ore a doi tineri de 18 si 19 ani din Nistru și Trestia care, la data de 12 Noiembrie a.c., folosind violența asupra unei angajate, au sustras de pe tejgheaua unui cazinou , situat pe bulevardul Republicii, o sumă de bani.

Astăzi, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate mijloace materiale de probă.

Cei doi tineri urmează să fie prezentați Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările se continuă în vederea probării întregii activități infracționale.



Ce spune instanța

TOCACIU R. ALEXANDRUInculpat
ŞUTU D. DARIUS DANIELInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5167/P/2022 din data de 30.11.2022 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: – T.A., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 30.11.2022 până în 29.12.2022 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233 ?i art. 234 alin. 1 lit. c) şi d) din Codul penal. – Ş.D.D.pe o durată de 30 zile, începând cu data de 30.11.2022 până în 29.12.2022 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233 ?i art. 234 alin. 1 lit. c) şi d) din Codul penal. Respinge solicitarea inculpaţilor T.A. şi Ş.D.D.., prin apărător, de a se dispune împotriva lor măsura preventivă a arestului la domiciliu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Vasile Dale

NEBUNIE ÎN BAIA MARE: Băimărenii își adăpostesc mașinile de frica grindinei. Unii au primit mesaj prin RO-ALERT, alţii nu (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult