BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO EXCLUSIV / TÂRGU LĂPUŞ: Explozie la o centrală termică, urmată de incendiu. O femeie, mamă a doi copii, a suferit arsuri (actualizare 2)

Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină în această seară în Târgu Lăpuş la un incendiu. pe strada Maramureşului din localitate a avut loc o explozie la o centrală termică pe lemne, urmată de un incendiu.

Actualizare 1

Conform primelor informații explozia a avut loc într-o anexă a gospodăriei un de era instalată centrala, iar o persoană a suferit arsuri.



O femeie cu arsuri a fost transportata la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. La faţa locului intervin pompierii Staţiei Tg. Lăpuşcu 2 echipaje de stingere ş un echipaj SMURD. Explozia a avut loc la anexa unei case.

Incendiul a fost lichidat, fiind afectată doar anexa gospodăriei.

Victima a fost preluata de echipajul de Terapie Intensiva SMURD si este transportata la Spitalul Judetean din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

Femeia a fost transferată astăzi de la Spitalul din Baia Mare la Spitalul de Arși din Timișoara. Aceasta a suferit arsuri de aproape 80% din suprafața corpului, iar starea de sănătate este gravă. În momentul deflagrației femeia era singură acasă cu cei doi copilași: unul în vârstă de aproape 4 ani și o fetiță de doar 5 luni.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DJ 184: Un severinean neatent s-a izbit cu maşina de un podeţ. O persoană a fost rănită

Vasile Dale

MISIUNI STARE DE URGENŢĂ: 115 maramureşeni care nu au ţinut cont de interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, sancţionaţi

Vasile Dale

ACCIDENT LA SIGHET / ACTUALIZARE: O maşină răsturnată, două victime (GALERIE FOTO)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult