BREAKING NEWSEvenimentNational

Asta-i JUSTIȚIE? Au fugărit, bătut și umilit mai mulți tineri dar au scăpat complet nevinovați. Faptele s-au prescris înainte ca poliția și parchetul să finalizeze ancheta

Misterioase sunt căile Justiției din România! De la organul de poliție, parchete și până la sistemul judecătoresc. Organele sistemului judiciar au tergiversat un dosar penal până când faptele s-au prescris, iar doi indivizi care au fugărit, bătut și umilit doi tineri, distrugându-le și mașina, au scăpat fără nici cea mai slabă formă de răspundere penală! Așadar, LUNA ACEASTA, magistrații Judecătoriei Negrești-Oaș au luat act de prescrierea faptelor, iar agresorii au devenit niște ÎNGERAȘI IMACULAȚI.

Conform informațiilor PresaSM, fapta s-a produs în 13/14.07.2016, atunci când persoanele vătămate se plimbau cu mașina prin Tarna Mare. Ajungând în dreptul unui bar, cei doi tineri au avut o discuție cu un alt bărbat, iar acesta i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei șoferului. Pentru a nu degenera conflictul, victimele au plecat spre Comlăuşa.

Doar că patronul barului, alături de un alt amic, s-au urcat în mașină și au pornit după cei doi tineri. I-au identificat în trafic, în Comlăușa, i-au blocat cu mașina, rezultând și un accident cu pagube materiale.

Agresorii au lovit maşina cu picioarele şi cu un par de la gard, au spart şi geamul lateral spate din partea dreaptă a maşinii şi l-au scos cu forţa din autoturism pe unul dintre tineri, căruia i-au aplicat lovituri la nivelul corpului şi al capului cu pumnii şi picioarele, persoana vătămată solicitându-le să îl lase în pace deoarece suferise o intervenţie la coloană.

A fost scoasă cu forţa din autoturism și cea de-a doua victimă, iar agresorii i-au aplicat lovituri cu pumnii şi cu picioarele la nivelul corpului şi al capului. Cei doi tineri au reușit să fugă, dar agresorii au pornit din nou în urmărirea lor și i-au bătut din nou.

Agresorii și-au recunoscut doar parțial faptele, dar cert este faptul că Poliția/Parchetul au tergiversat dosarul până când faptele…s-au prescris.

Articol preluat www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: Depistat de polițiști în timp ce conducea cu o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

ISJ Maramureș reacționează: Eleva avea un comportament nepotrivit, iar diriginta și asistentul medical au încercat să o liniștească fără a o agresa

Vasile Dale

MĂSURI DE PREVENIRE: Mall-urile din Baia Mare vor fi închise sâmbătă şi duminică

Redactie

2 mesaje

Nelu buzura decembrie 12, 2022 at 2:01 am

Trebuia ca victimele sa ceară Nr pentru plîngerea facută,2 trebuia făcută plîngere penală în parte civilă și la parchet, trebuia făcută o sesizare la parchetul general din București daca lucrurile nu se mișcă ,plîngere penală împotriva polițiștilor pentru abuz în serviciu !!!!
Iar daca nici așa nu se rezolva ,atunci trebuie sa va faceți DREPTATE SINGURI !!!
DACA LEGEA ESTE DE PARTEA INFRACTORILOR!!!!

Raspunde
Nelu buzura decembrie 12, 2022 at 2:07 am

Sunați și pe domnul Lucian Bode sa vedem ce spune despre un abuz unde infractori sunt acoperiți cu ținerea dosarului în sertar pina intră în prescriere ,corect ar fi că cei vinovați să răspundă cu locul de munca !!!!
Pentru detalii Nr telefon mobil domnul Bode ,căutați mă pe FB și va dau,nu pot aici posta Nr tel ,GDPR nu ne permite acest lucru ,și contactați și acces direct!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.