BREAKING NEWSImportantRecomandate

PLUS TV Maramureș: Emoții, talent și originalitate la ”Gala Frumuseții pentru Copii” (VIDEO)

„Gala frumuseții pentru copii” organizată de Plus TV Maramureș a ajuns la a XI-a ediție. A fost o explozie de gingășie, de culoare, de spontaneitate, aduse în ambianța oferită de Baia Mare Value Centre partener al concursului.

Din cei 125 prezenţi la preselecţii, 46 de copii au fost selectați pentru evenimentul de duminică, 11 decembrie. Aceştia au ținut să-și arate talentul și dorința de a fi împreună cu alți copii de vârsta lor. Juriului i-a fost greu să decidă câștigătorii, fiindcă dorința organizatorilor nu a fost alta decât să demonstreze că toți copiii sunt frumoși și talentați.

Prin cele trei probe de concurs – spontaneitate, talent, ținută vestimentară – copiii au arătat, în fața unui public numeros, că sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor.

„Gala frumuseții pentru copii” nu este o competiție pentru frumusețea fizică, ci o competiție care să dea șansa copiilor să-și învingă timiditatea, să arate ce știu și ce pot, să învețe să intre în competiție cu alți copii, să înțeleagă valorile care să-i ghideze mai tarziu, care să-i învețe să se bucure de succes, dar să știe și să se bucure de alți competitori.

Pe scena de concurs au urcat copii între 3 și 14 ani, plini de emoții unii dintre ei, uitând versurile poeziilor sau cântecelor învățate, și spunând tot ce le trecea prin cap, spre deliciul juriului și uimirea părinților sau bunicilor.

La „Gala frumuseţii pentru copii” au urcat pe scenă şi tineri artişti printre care și Alexandra Sorian, invitată special din Satu Mare. Grupul tinerilor ortodocși Sf. Mina, din Tăuții de Jos, alcătuit din 50 de copii a oferit de asemenea un moment deosebit celor prezenţi.

Nu s-au lăsat mai prejos nici mămicile, care au devenit pentru câteva minute modele, îmbrăcate în ținute foarte frumoase. Actorul băimărean Andrei Han a fost unul dintre prezentatorii galei care a stat de vorbă cu concurenţii şi i-a provocat să spună cele mai frumoase poezii sau cântece.

La reuşita evenimentului au contribuit și cei peste 40 de voluntari de la Asociaţia Artspot Baia Mare, Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Baia Mare şi Colegiul de Arte Baia Mare.

Cei mai talentați copii au fost desemnați câștigători.

“Mini Miss și Mini Mister Maramureș”: Marisa Jurje (4 ani) și Tudor Brîndușe (4 ani).

“Miss și Mister Baia Mare Value Centre”: Iulia Burzo (14 ani) și Ricardo Bîrle (10 ani).

Titlul de „Miss și Mister Plus Tv Maramureș” locurile 1, 2 şi 3: Sara Miklos (10 ani) și Dominic Hossu (5 ani); Elisa Codrea (11 ani) și Aras Bancoş (5 ani); 3. Anda Marian (4 ani) și Luca Ciontoș (7 ani).

„Premiul de spontaneitate”: Cezara Pop (5 ani) și Luca Mureșan (7 ani).

„Premiul de originalitate”: Lavinia Ivașcu (6 ani) și David Petrea (8 ani).

„Cel mai haios” concurent a fost Cezar Tămaș (5 ani).

Cea de-a XI-a ediție a Galei frumuseții pentru copii a premiat, de fapt, toți concurenții. Moșul, adică sponsorii, au adus cadouri pentru fiecare copil pentru a fi o adevărată sărbătoare pentru toți copiii. www.vasiledale.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Trei victime într-un impact violent între un autoturism și un microbuz cu turiști italieni la Budești (actualizare)

Vasile Dale

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare la Grădinița de Artă din Baia Mare

Redactie

IMPACT TERIBIL: TREI AUTOVEHICULE IMPLICATE, O PERSOANA INCARCERATA PE DN1C IN BUCIUMI (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.