BREAKING NEWSRecomandate

APAR ACCIDENTELE: Mașină distrusă pe bulevardul Republicii, o persoană rănită (VIDEO) – ACTUALIZARE

Un eveniment rutier a avut loc pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Acolo un autoturism a rămas fără o roată în urma accidentului, iar o persoană a fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

Ulterior accidentului utilajele de deszăpezire au intervenit în zonă. Până atunci, carosabilul era un adevărat derdeluș.

ACTUALIZARE

Ieri, 12 decembrie, polițiștii rutieri băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu.

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare dinspre bulevardul Unirii, ajuns la intersecția cu strada Vlad Țepeș, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus de o femeie de 60 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de pe locul din dreapta față, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fotografiile accidentului au fost surprinse de Cătălin Spătar

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV / CRIMĂ LA RUŞOR: O femeie şi-a omorât în bătaie cei doi copii. Fetita avea 4 luni iar baiețelul 1 an si 9 luni (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO – Scandal: O tânără refugiată din Ucraina susține că ar fi fost agresată sexual la mânăstirea Petrova unde era cazată (actualizare 2)

Vasile Dale

DEZBATERE: Oportunități de finanțare în parcurile industriale de specializare inteligentă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.