BREAKING NEWSRecomandate

RUTIERE: Şoferi drogaţi (drugtest-ul a arătat 6 substanţe interzise), beţi şi fără permis depistaţi de polițiștii maramureșeni

În cursul zilei de ieri, 16 decembrie, polițiștii maramureșeni au identificat 5 bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice în timp ce au comis infracțiuni rutiere.

Conducătorii auto, toți maramureșeni au vârste cuprinse între 19 și 49 de ani.

Doi dintre aceștia au fost prinși de polițiști cu alcoolemii de 0.57 respectiv 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Unul dintre bărbați a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat, altul fără sa dețină permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar ultimul, în urma testării cu aparatul drugtest rezultatul a fost pozitiv pentru 6 substanțe interzise.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU ÎN BAIA BORŞA: O maşină a ars ca o torţă (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – POLUARE ÎN BAIA MARE? Apă roșiatică pe strada Nucului (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.