BREAKING NEWSImportant

Mesajul de Anul Nou al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan

Dragi maramureșeni, dragi români

Am ajuns la finalul unui an în care am avut parte de multe provocări, un an în care am muncit intens la multe proiecte și mă bucur să văd că munca noastră începe să își arate roadele.

Anul 2022 a fost un an plin din toate punctele de vedere, cu multe probleme, dar și cu multe reușite frumoase, care ne dau speranță și încredere că suntem pe drumul cel bun. Anul care tocmai se încheie ne-a făcut mai puternici, mai pregătiți pentru tot ce urmează.

Vă mulțumesc, dragi maramureșeni, pentru încredere, pentru răbdare și pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o din 2020 încoace. Vă asigur că timpul și energia mea sunt dedicate Maramureșului, pentru dezvoltarea județului nostru.

Sfârșitul de an este prilej de bilanț, dar și de speranță pentru viitor. Am reușit anul acesta să facem pași importanți pentru realizarea unor proiecte importante de dezvoltare a județului nostru: am adus pentru prima dată lumină în cătunul Cornățea, Poienile de sub Munte, am semnat contractul de execuție pentru realizarea noului Pod peste Tisa, am obținut finanțarea necesară pentru proiectele de dezvoltare a Aeroportului Internațional Maramureș. Tot anul acesta, am realizat demersurile necesare pentru funcționarea primului parc industrial din Maramureș, la Baia Sprie, unde, din 2023, investitorii își vor putea dezvolta companiile.

Acestea sunt doar câteva exemple din realizările pe care le-am avut împreună anul acesta, prin multă muncă și determinare. Privesc cu încredere spre 2023 și sunt convins că împreună vom realiza tot ce ne-am propus pentru noi și pentru viitorul județului nostru.

Vă doresc ca 2023 să fie un an pe măsura speranțelor pe care le aveți, cu multe succese, împliniri, cu sănătate, pace și bunăstare.

La mulți ani, dragi maramureșeni!

La mulți ani, dragi români!

Un An nou fericit!

Ionel Bogdan, Președinte Consiliul Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Grav accident între Gherla şi Cluj. Implicată o maşină condusă de o femeie din Maramureş

Redactie

ALO… BODE, NE AUZI? Uriaşă rată de fals pozitiv: jumătate din şoferii testaţi în Maramureş au fost nevinovaţi. Unii au rămas fără serviciu

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Fântâna arteziană din Parcul Central Baia Mare transformată în loc de bălăceală de copiii de etnie rromă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.