BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: A FĂCUT ÎNCĂ O BOACĂNĂ LA FINAL DE AN – Un polițist din Baia Marae prins băut la volanul autospecialei de intervenție. Era în uniforma de serviciu și a rămas trei luni fără permis

Să îi spunem Georgică. Polițist la Ordine Publică la Poliția Municipiului Baia Mare. Acum în final de an a făcut încă o boacănă. Sursele noastre spun că chefuit peste măsură prin localitatea de domiciliu: Săsar, Maramureș. Iar ziua următoare a mers la serviciu. Îmbrăcat frumos în haina de polițist s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală și a plecat spre sediul poliției din Baia Mare.

După ce a semnat condica de prezență, spun sursele noastre, polițistul de la ordine publică s-a urcat în autospeciala și a pornit în misiune. Doar că mai marii poliției ”l-au mirosit” și au anunțat echipajele Poliției Rutiere pentru a-l testa. A fost tras pe dreapta iar după ce a suflat în etilotest, aparatul ar fi arătat că a consumat ceva alcool.

Incidentul s-ar fi petrecut vineri, 30 decembrie 2022 iar Georgică a rămas pieton pentru vreo trei luni și s-a ales și cu o cercetare disciplinară. Totodată, spun sursele noastre, Georgică nu ar fi la prima cercetare disciplinară, ci la a patra în 2022. Vă reamintim doar scandalul de la Combinat și apoi cel de la UPU SMURD Baia Mare. Dar trebuie să precizăm că a făcut și fapte bune în timpul exercitării misiunilor de serviciu: a salvat o tânără prostituată ce s-a aruncat în albia râului Săsar! Ce îi va aduce anul 2023 numai Cel de Sus știe!

Ce spune Poliția Maramureș

Urmare a solicitării transmise de către dumneavoastră, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Polițiștii maramureșeni sunt monitorizați permanent cu privire la modul în care se prezintă la intrarea în serviciu precum și pe perioada executării acestuia și, de asemenea, la conduita pe care trebuie să o adopte, iar cei care comit abateri sunt cercetați disciplinar, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de gravitatea faptei.

La data de 30 decembrie, în urma testării alcoolscopice a unui angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, în vârstă de 46 de ani din Baia Mare, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale a acestuia, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus cercetarea prealabilă a polițistului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: DE MOȘ NICOLAE – Bradul Băimărenilor a fost inaugurat. Centrul Vechi luat cu asalt cu mic cu mare

Redactie

Pieton băut călcat de tir în Sighetu Marmației. 20 de șoferi au rămas pietoni în weekend

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA COROIENI: Persoană decedată după ce a căzut tractorul peste el (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.