BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Drifturi cu BMW-urile în Noaptea de Revelion prin parcarea Shopping Park Baia Mare. Poliția Rutieră nu a reușit să îi prindă

În timp ce mii de băimăreni se distrau în Centrul Vechi al orașului la concertul susținut de trupa Vunk și urmăreau focurile de artificii, în parcarea unui centru comercial din Baia Mare, șoferii a trei autoturisme BMW făceau drifturi pe asfaltul udat de ploaie printre mașinile parcate în zonă.

Un băimărean a înregistrat una dintre curse și chiar a sunat la 112 cerând ajutorul poliției. Până la sosirea echipajelor cele trei autoturisme au dispărut pe străzile orașului. ”Au fost trei BMW-uri (unul de culoare albastru, altul alb și altul negru). Am sunat la Poliție când i-am văzut ce fac” ne-a transmis cititorul nostru.

Zona respectivă este cunoscută ca locul preferat al șoferilor cu mașini modificate și care fac drifuri.

De altfel, la finalul lunii octombrie a anului 2022, polițiștii au prins doi șoferi în aceeași zonă care făceau drifturi. Aceștia au fost amendați au rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ANGAJARI: APROAPE 3.700 DE OAMENI VOR FI ANGAJATI DIN SURSA EXTERNA DE M.A.I.

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: O căsuţă din Tăuţii de Sus a luat foc (actualizare)

Redactie

PNL Maramureș face apel la o campanie electorală curată și condamnă public atacurile personale lansate de PSD Maramureș la adresa lui Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare: „În toate sondajele conduc detașat, iar asta îi panichează. Se tem că rămân fără acces la banul public. Să dea în mine cât vor, dar să nu îndrăznească să îmi atace familia și colegii care mă susțin!”

Vasile Dale

3 mesaje

Activistul Borsean ianuarie 1, 2023 at 7:44 pm

Si in Borsa se fac drifturi la greu. Pe fostul teren de fotbal in centrul orasului. Consuma bauturi alcoolice. Tureaza motoarele la maxim, pleaca in tromba etc.

Raspunde
Pop Liviu ianuarie 3, 2023 at 10:13 pm

Va deranjează,va da in cap?

Raspunde
Pop Coman Liviu ianuarie 3, 2023 at 10:12 pm

Ce dracu acuma nu mai avem voie nici sa derapam in locuri unde nu se afla oameni,și sunt și derapaje controlate,lăsați-ne sa ne distram,asta ne place,vine un cretin și filmează cum derapam și rămânem și fără permis,urat,asta ii romanul!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.