BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO: Gunoaie în 2022, gunoaie în 2023 în Baia Mare. Angajații Drusal mai mulți împrăștie gunoaiele în loc să le adune

Cititorii noștri, stăpânii noștri! Dumneavoastră ați făcut știrile în 2022, dumneavoastră le faceți și în 2023! Primele imagini foto și video din acest an le-am primit de la un cititor din Baia Mare. Acesta a filmat la primele ore ale dimineații angajații societății de salubrizare care operează în municipiul Baia Mare.

Plictisiți muncitorii mai mult au împrăștiat gunoaiele decât să le adune. Imaginile înregistrate spun totul: Baia Mare a fost și rămâne un oraș îngropat în gunoaie. Nimeni nu îi verifică! Nimeni nu îi sancționează! Nimănui nu îi pasă că deși se plătesc bani grei pentru salubrizare (lăsând la o parte facturile neachitate de Primăria Baia Mare) serviciile prestate lasă de dorit.

Poate cei de la Poliția Locală Baia Mare vor urmări imaginile foto și video și îi vor sancționa pe cei care nu își fac treaba pentru care încasează milioane de lei din banii băimărenilor.



Te-ar putea interesa si

Ședința Comitetului Executiv a Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră (AEBR), desfășurată în Maramureș

Redactie

TOŢI DE NOTA 10: Zece poliţişti, felicitaţi de şeful IPJ Maramureş

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accidentul rutier de pe Bd. Independenţei din Baia Mare s-a produs din cauza nerespectării distanţei de siguranţă (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult