BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Revelion de foc pentru pompierii maramureșeni. Doi porci, un vițel, găini dar și două vaci au ars la Berința. Foc și la Firiza

Pompierii maramureșeni au intervenit în noaptea de Revelion pentru stingerea mai multor incendii pe raza județului. Detașamentul din Baia Mare a fost alarmat în jurul orei 23 că în stâlp de la rețeaua electrică a luat foc în Firiza.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de intervenție. În sprijin au venit și cei de la Electrica Baia Mare. Focul a fost stins, însă o parte din gospodării au rămas fără energie electrică. Cei de la Electrica au lucrat pentru a relua furnizarea curentului.

Un grajd și o șură au luat foc la Berința

Astăzi dimineață la ora 4.00 pompierii militari au fost sesizați despre izbucnirea unui incendiu pe raza localității Berința, strada Principală. Acolo un grajd și o șură au fost cuprinse de flăcări.

Din păcate, doi porci, un vițel, găini dar și două vaci nu au ai putut fi scoase la timp din anexa gospodărească în flăcări. Animalele au murit arse de vii. Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii civili, apoi militarii din Baia Mare.

Coletă pentru bătrânii proprietari

“Dragi prieteni, în prima zi a anului nou, în jurul orei 04.00 dimineața, am fost martorul unui cumplit eveniment. Focul a mistuit sura unor vecini ( Ungur Vasile și Lenuta) din satul Berinta, distrugând întreaga construcție împreună cu animalele ( 2 vaci, 2 porci, gaini ) ,cerealele și tot ce aveau adunat.

Fac un apel pentru ajuta aceasta familie modesta, pensionari, acum în prag de an nou pentru a-si reconstrui anexa gospodăreasca și cele necesare traiului.

Donațiile se pot face la preotul paroh ( la sfințirea caselor), consiliul parohial Berinta, consilierii locali din loc. Berinta, iar o lista se va regăsi și la magazinul din satul Berinta. Va mulțumesc” scrie localnicul Marcel Cozma.

Te-ar putea interesa si

TÂRGU LĂPUŞ: Trei victime, în urma unui accident rutier petrecut pe str. L. Rebreanu

Vasile Dale

ACTUALIZARE 3: MASINA LOVITA DE TREN LA TICAU. TRENUL A DERAIAT. SOFERUL SI PATRU PASAGERI AU SARIT DIN MASINA INAINTE DE IMPACT (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Zăpadă frământată pe DN 18, în Pasul Prislop

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.