BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

Revoltă de Revelion: O mie de oameni nu-l vor vedea pe Țzancă Uraganu la Perla Cosăului. E de râs: nu are zbor spre Maramureș

Este scandal uriaș la cea mai mare sală de petreceri din Maramureșul Istoric. Acolo s-a anunțat cu surle și trâmbițe că de Revelion va cânta manelistul Țzancă Uraganu.

Numai ca astăzi dimineață pagina de facebookul a sălii Perla Cosăului a postat un video cu manelistul. “Pe 31 decembrie nu este zbor” anunță manelistul.

Imediat oamenii care au plătit câte 600 lei / persoană pentru a-l vedea și asculta pe Țzanca au “luat foc”, cerându-și banii înapoi. Comentariile nu au intârziat să apară: “Ce s-a intamplat,de ce nu se mai tine revelionul?Mult succes!”, “Nicio pierdere” sau “Se intorc Petreusii in mormint!…..cinta tzanca in Maramures…..”.

Este pentru a doua oara cand manelistul nu mai ajunge în Maramureș. El ar fi trebuit sa cante la Balul Bobocilor in Baia Mare la Clubul La Lăutari, doar ca acesta a fost inchis de pompieri.

CITESTE SI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Contre la o bere între șefi ai Poliției de Frontieră și ”contrabandiști”, finalizate cu intervenția Poliției Vișeu de Sus într-un bar

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: URMĂRIRE ÎN TRAFIC CU FOCURI DE ARMĂ ȘI DROGURI DESCOPERITE DE POLIȚIȘTII DIN ULMENI ȘI FĂRCAȘA (FOTO SUSPECȚI/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Grindina a creat probleme la Cavnic. Vântul a ridicat sterilul de pe halda de la Tăuții de Sus și l-a dus peste Baia Mare

Vasile Dale

3 mesaje

Calin ianuarie 1, 2023 at 10:15 am

Ce grad de cultura avem !!!!

Raspunde
andrei ianuarie 4, 2023 at 8:57 am

mare dreptate ai , peste deal nu mai sunt dacii liberi i au cotropit privighetorile !

Raspunde
alupigus ianuarie 4, 2023 at 12:03 pm

……..i-au cotropit privigheciorile!!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.