BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Maramureșul invadat de permise de conducere ucrainene false!!! Ultimul „șofer” prins la volan a fost în Dragomirești

Putem spune fără să greșim că Maramureșul este pur și simplu ”invadat” de permise de conducere emise de autoritățile Ucrainene, false bineînțeles. Am și pierdut șirul conducătorilor auto care au prezentat permise ucrainene polițiștilor care i-au oprit pentru control.

Conform surselor noastre aceste permise de conducere se achiziționează din țara vecină pentru sume derizorii: 150-200 USD. Cel puțin așa au declarat ultimii șoferii care au fost depistați în trafic cu permise false.

Ieri, polițiștii de la Serviciul Rutier Maramureș au oprit pentru control un autoturism pe drumul județean 186 pe raza orașului Dragomirești. La volanul acestuia era în bărbat în vârstă de 26 de ani din Săliștea de Sus. Individul a prezentat pe lângă documentele de identitate și un permis de conducere emise de autoritățile ucrainene. Cum s-au uitat la el, polițiștii au văzut că este de fapt un fals grosolan, permisul neavând multe dintre elemente de siguranță.



Verificările polițiștilor au scos la iveală faptul că bărbatul nu deține permis de conducere de nicio categorie. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: O FEMEIE DIN CERNESTI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU PENTRU TRATAMENT. MEDICII AU EXTERNAT-O (FOTO SOCANTE!)

Vasile Dale

FOTO: Accidente rutiere în judeţ din cauza zăpezii de pe carosabil. Ce recomandă poliţiştii

Redactie

UNTOLD 2022 – Programul pe zile și ce artiști urcă pe scenă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult