BREAKING NEWSEvenimentTara Codrului

DUPĂ DOUĂ ZILE, LA FĂRCAȘA: Prins din nou beat criță la volan. Avea 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut și dus în arestul IPJ

Mediatizam zilele trecute cazul unui șofer care a fost depistat de polițiștii Secției 3 Fărcașa cu o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal și i-a fost suspendat permisul de conducere.

Asta nu l-a împiedicat pe bărbatul de 38 de ani din Asuaju de Sus să-și continue activitatea infracțională și să iasă din nou pe șosele băut și fără permis de conducere.

Ieri,  05 ianuarie,  în jurul orei 21:30,  în timp ce lucrătorii Secției 3 poliție rurală Fărcașa executau activități de control și supraveghere trafic rutier, pe DJ 108A Fărcașa – Sârbi, au observat un autoturism care circula din direcția Fărcașa în direcția Baia Mare și care, observând autospeciala de poliție, a intrat în parcarea unei societăți comerciale.

S-a procedat la urmărirea autoturismului și la legitimarea conducătorului auto care, surpriză, era același care în urmă cu doar două zile fusese depistat aproape de Ardusat cu o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 03 ianuarie 2023, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. 1 Cod penal.

Pentru că și de această dată bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la centrul de permanență medicală Fărcașa, loc unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani din Asuajul de Sus a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost depus în arestul IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO / APEL UMANITAR: O familie din Valea Nistrului a rămas fără gospodărie în urma unui incendiu

Redactie

Nicolae Ciucă, în Baia Mare: ”Nu putem să spunem că în România nu se poate întâmpla ce s-a întâmplat în Polonia”

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE VIDEO: Amenințări LIVE PE FACEBOOK între cele două clanuri din Baia Mare. Avem detalii și imagini incendiare pe care le vom prezenta diseară la ora 21 în direct la Sinteza Zilei pe Antena 3

Vasile Dale

2 mesaje

Nelu buzura ianuarie 7, 2023 at 6:13 am

Pai aici este problema !!!
Daca a fost prins la început beat ar trebui sa i se confiște masina si vîndută de stat ,asa cum se procedeaza in italia ,vrem o țară ca afara dar noi folosim legi din 1900 toamnă !!!

Daca ar fi fost confiscata masina nu mai avea cum sa iasă pe drum,pute-a omorî pe cineva nevinovat din cauza unu-i inconștient , EUROPOL SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DECE NU CERE SCHIMBAREA LEGI????
ALO 112 !!!

Raspunde
Anonymus ianuarie 7, 2023 at 6:17 am

Schimbați legea codului rutier , arestat imediat cine consuma alcool , droguri la volan și confiscarea mașini așa cum se întâmplă în unele țări UE.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.