BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

FĂRCAȘA: Mirosit de un polițist aflat în timpul liber – Cu 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat la volan în a treia zi de An Nou

Aseară, în  jurul orei 20.15,  polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa care executau activități de patrulare pe raza de competență, au fost sesizați telefonic, de către un coleg aflat în timpul liber în drum spre casă, despre faptul că, în fața sa, pe D.J. 108/A un autoturism circulă haotic, din direcția Fărcașa spre municipiul Baia Mare.

S-a pornit în urmărirea acestuia şi s-a luat legătura telefonic cu apelantul care și-a menținut deplasarea în spatele autoturismului suspect, iar în apropierea intersecției din localitatea Ardusat, cele două autoturisme au oprit în parcarea  unui restaurant, unde a ajuns și echipajul de poliție aflat în serviciu.

S-a procedat la legitimarea conducătorului autoturismului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Asuaju de Sus. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 336, alin. 1, Cod Penal.

Apreciem vigilența agentului de poliție de la Postul de Poliție Sălsig și a tuturor participanților la trafic care de multe ori apelează serviciul 112 pentru a sesiza comportamente deviante pe șosele și contribuie astfel la prevenirea unor tragedii.

Te-ar putea interesa si

RĂZBUNARE CRIMINALĂ LA BORȘA: Zeci de animale au ars de vii în poalele Pietrosului

Vasile Dale

DRAMA REFUGIAŢILOR PRIMIŢI LA BÂRSANA: „Ne dorim să trăim şi să ne întoarcem acasă”

Redactie

VANDALIZAREA LA SATULUNG CONTINUĂ: „Pneumologul” a mai distrus aseară pneurile a trei maşini

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.