BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ÎN COMĂ PROFUNDĂ – Șoferul din Borșa care a intrat cu mașina de teren într-un stâlp a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Baia Mare

Ieri dimineață pe DN18 în Borșa s-a produs un grav accident de circulație soldat cu rănirea a doi tineri: șoferul în vârstă de 22 ani din Borșa și a pasagerei dreapta – o tânără în vârstă de 20 ani din Moisei.

Tânărul rănit a fost resuscitat de forțele de medicale sosite la fața locului și a fost transportat în stare gravă la UPU a Spitalului Borșa. Ulterior medicii au cerut ajutorul elicopterului SMURD pentru a-l transfera la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Conform informațiilor furnizate de cadrele medicale din Baia Mare starea tânărului este în continuare gravă: pacientul este în comă profundă, stabil și va fi reevaluat în următoarele 48 de ore.

foto arhivă: 5 iulie 2021

Tânărul borșean nu este la primul eveniment rutier în care a fost implicat. În urmă cu un an și jumătate (5 august 2021) mașina condusă de tânăr s-a izbit de un alt autovehicul pe DN18, tot în Borşa. Accidentul s-a soldat cu decesul unei adolescente de 15 ani (iubita borșeanului) și rănirea altor trei tineri).

Ce spune IPJ Maramureș

Azi dimineață, 09 ianuarie, la ora 05.15, polițiștii din Borșa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 să intervină la un accident rutier produs pe D.N. 18, Strada Victoriei din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din oraș, dinspre Suceava înspre Moisei, a părăsit partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 20 de ani din Moisei, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

MARAMURESUL MEREU SUPRINZATOR: MARCAJE RUTIERE INVENTATE PE STRAZILE DIN MUNICIPIUL BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

Principalele industrii care consumă cele mai multe produse siderurgice din România

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: A scăpat teafăr după ce s-a rostogolit 40 m cu maşina la Rogoz

Redactie

9 mesaje

Honda Civic ianuarie 10, 2023 at 1:42 pm

Si fata? Coma profunda destul de grav. Se putea si mai rau. Oricum Dumnezeu nu doarmne la cate ati facut in viata asta. Veti plati in aceasta viata sau in viata vesnica.

Raspunde
N ianuarie 12, 2023 at 12:48 am

El este în coma profunda și fata din câte știu este destul de bn

Raspunde
Andrei ianuarie 12, 2023 at 7:09 am

Lăsați-l sa moara! Mai ales ca e un prost si un retard fara simtul responsabilității! Daca Supraviețuiește ,trebuie amputate mainiile si picioarele sa nu mai puna in viata lui in pericol pe cineva!

Raspunde
M ianuarie 17, 2023 at 4:24 am

M
ianuarie 17, 2023 at 4:21 am
Mesajul tau trebuie sa fie aprobat
Andrei făt frumos ,de ce trebuie sa gândești așa prost??? Indiferent de situație ,nu pot sa cred ca poți sa gândești așa ceva nu dori la altul Domne și ferește sa nu Primești tu…. Te-ai gândit ca poate i sa făcut rău la volan??? Iar logic gândind ,baiatul nu cred ca a făcut intenționat sa omoare fata …,corect? Deci sa te ferească Bunul Dumnezeu sa fi in locul lui , și toti oameni sa te judece… in primul rând nu suntem nimeni pe pământ fără păcat, și cine suntem noi sa judecam??? Esti liber sa îți spui părerea , logic… dar? Cred ca e comentul tau e prea exagerat,bine-nțeles din punctul meu de vedere. Toti suntem buni sa comentam,și sa ne dam cu părerea dar când este vb de noi suntem praf. A și pe viitor gândește-te la părinți dacă si tu ai părinți ,pune-te in locul lor… durerea mare pt ei….

Raspunde
M ianuarie 17, 2023 at 4:21 am

Andrei făt frumos ,de ce trebuie sa gândești așa prost??? Indiferent de situație ,nu pot sa cred ca poți sa gândești așa ceva nu dori la altul Domne și ferește sa nu Primești tu…. Te-ai gândit ca poate i sa făcut rău la volan??? Iar logic gândind ,baiatul nu cred ca a făcut intenționat sa omoare fata …,corect? Deci sa te ferească Bunul Dumnezeu sa fi in locul lui , și toti oameni sa te judece… in primul rând nu suntem nimeni pe pământ fără păcat, și cine suntem noi sa judecam??? Esti liber sa îți spui părerea , logic… dar? Cred ca e cimentul tau e prea exagerat,bine-nțeles din punctul meu de vedere. Toti suntem buni sa comentam,și sa ne dam cu părerea dar când este vb de noi suntem praf. A și pe viitor gândește-te la părinți dacă si tu ai părinți ,pune-te in locul lor… durerea mare pt ei….

Raspunde
Anonymous ianuarie 17, 2023 at 9:47 pm

Actualizare 17.01.2023, tanarul a decedat ieri 16.01.2023, joi va fi condus pe ultimul drum de catre familie si apropiati.

Raspunde
Vasile Dale ianuarie 17, 2023 at 9:55 pm

Nici vorbă. Astăzi la ora 16.00 nu era decedat. E adevărat în moarte cerebrală, dar nu era declarat decedat. Nu poti să spui că îl îngroapă când el este conectat la aparate încă.

Raspunde
Anonymus ianuarie 17, 2023 at 10:53 pm

Este mort de ieri,vasile dale!!!
Se știa deja de aseara din postarile familiei!!!
A nenorocit o fata din moisei anul trecut iar blestemele de parinti au dat roade!!!

Raspunde
Anonymous ianuarie 18, 2023 at 4:52 pm

Este mort din 16 Ianuarie seara, familia a confirmat acest lucru, acum 5 minute baiatul a ajuns acasa cu masina mortuara de la Baia Mare, probabil se va tine 3 zile si va fi ingropat sambata… cred.
Din cate am inteles din probele biologice racoltate rezultatul a fost pozitiv la ecstasy, cu un puternic efect de euforie si energie, similar cu amphetamina.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.