BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Doi răniți și trafic blocat pe DN18 B după ce două mașini s-au ciocnit într-o curbă (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuș, între localitățile Rușor și Copalnic Mănăștur.

În acest moment traficul rutier este blocat în zonă. Intervin echipajele medicale și ale poliției.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs într-o curbă în care două mașini s-au ciocnit frontal. La fața locului intervin două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

La fața locului medicii au găsit două vitime, neîncarcerate, conștiente. Cele două persoane au prezentat traumatisme minore și escoriații. Ei au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportate la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 78 ani din Coroieni a pătruns pe contrasens într-o curbă intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie în vârstă de 36 de ani

În urma impactului, bărbatul de 78 ani și soția acestuia în vârstă de 74 ani, pasageră în autoturism au suferit leziuni fiind transportați la spital.

Ambii șoferii au fost testați rezultele fiind negative.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 10 ianuarie, la ora 10.02, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18B, între localitățile Rușor și Copalnic-Mănăștur s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 78 de ani din Coroieni, într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de o femeie de 36 de ani din Baia Sprie.

           În urma accidentului de circulație, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 78 de ani și a soției acestuia care se afla în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față în autoturism.

Ambele victime au fost preluate de echipaje medicale S.A.J. și transportați la U.P.U. Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internate.

Pentru a urmări video de la accident click aici pe grupul www.vasiledale.ro de INFO TRAFIC MARAMUREȘ.

Te-ar putea interesa si

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: 10 dosare penale pentru cei care au comis infracţiuni la regimul rutier

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: Mai multe case din Baia Borşa cuprinse de flăcări (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INFO TRAFIC: Condiţii de ceaţă în Maramureş. Ninsoare în pasul Prislop (galerie foto)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.