BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului teribil dintre un microbuz și un autoturism. 7 oameni răniți la Groși

Avem imaginile unui impact teribil dintre un microbuz cu călători și un autoturism petrecut pe o șosea din Maramureș. 7 oameni au ajuns pe patul de spital.

Totul s-a petrecut în seara zilei 8 ianuarie pe DN18B în localitatea Groși. 

 La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 69 de ani din Groșii Țibleșului, a condus un microbuz dinspre Baia Mare înspre Tărgu Lăpuș, pe un sector de drum în curbă la stânga, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 55 de ani din Baia Mare. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internați. Totodată, cinci pasageri aflați în cele două autoturisme implicate în accidentul rutier au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital, unde, patru dintre aceștia au rămas internați.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagini video/foto: Ghiță Farcaș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Turiștii din telegondolă au văzut focul. 20 de apeluri la 112. Vezi ce spune Episcopia Maramureșului

Vasile Dale

“DUMNEZEU SĂ-I DUCĂ ÎN CEATA ÎNGERILOR”: Marius şi tatăl lui plânși de întreaga comunitate în urma tragediei din Spania (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Doi moroşeni, pe podiumul concursului Somnmania. Au prins un somn de peste 2 metri şi peste 80 kg

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.