BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Iarnă în Maramureş. Ninge abundent în Munţii Maramureşului

A venit iarna și în Maramureș. În zona de munte a județului ninge abundent. În Munţii Maramureșului, la Poienile de sub Munte, s-a depus deja un strat de 25 cm de zăpadă. Deocamdată traficul rutier se desfășoară normal, în condiții de iarnă. Polițiștii transmit șoferilor să nu pornească la drum fără a avea mașina echipată pentru iarnă.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros. Izolat, în prima parte a zilei, va ploua slab. La munte vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va suflă slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde între km160 și km181 se găsește pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 1 cm. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu patru utilaje și au răspândit 26 tone de material antiderapant Cerul este acoperit.

Ninge în Pasul Prislop, plouă slab în zonele de deal și de munte. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe crește. Izolat în zonele joase se semnalează ceață.

Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu un utilaj și au împrăștiat 6 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed.

Te-ar putea interesa si

BĂIMĂRENI ÎN HERAKLION: Au plătit pentru o vacanță de vis dar au primit nervi și stres. Au fost ignorați de reprezentanții agenției de turism

Vasile Dale

PROBLEME LA HALDĂ: Furtună de steril la Tăuţii de Sus (VIDEO)

Vasile Dale

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Ocna Șugatag pe numele unui bărbat din Berbeşti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.