BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean susține că este amenințat și urmărit pas cu pas. I-au spart și geamurile autoturismului

Incidente grave s-au pe strada Păltinișului din Baia Mare. Un băimărean ne-a povestit în exclusivitate faptul că de o perioadă de timp este urmărit pas cu pas și i se transmit amenințări pe diverse căi. Omul are și niște bănuieli pe care le-ar fi spus și polițiștilor.

Mai mult, în noaptea de 09/10 ianuarie 2023, a mai primit un ”avertisment”: geamurile autoturismului ce era parcat în fața blocului au fost sparte de o persoană necunoscută. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Pe acestea se vede clar cum un echipaj al poliției trece pe stradă iar la 30 de secunde apare un tânăr pe trotuar, merge direct la mașina parcată, sparge geamurile și pleacă liniștit fără să fure nimic.

”Semn clar că a venit la pont. Știa ce mașină să vandalizeze. Nu a furat absolut nimic. Doar geamurile de la portiere le-a spart și a plecat. Sunt sigur că a fost pus de persoana pe care o bănuiesc” ne-a spus băimăreanul care dorește să rămână anonim.

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii băimăreni, prin biroul de presă al IPJ Maramureș, ne-a confirmat faptul că ieri dimineață la ora 8.00 prin 112 ”un bărbat din Baia Mare în vârstă de 43 de ani a sesizat faptul că în noaptea de 9/10 ianuarie persoane necunoscute i-au distrus prin lovire cu un corp dur geamurile portierei autoturismului Ford Focus ce era parcat în fața unui imobil de pe strada Păltinișului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere”.

Te-ar putea interesa si

Daniel Leş, „ultimul dac liber”, mesaj de Ziua Naţională a României

Redactie

BÂRSANA: Prins de poliţişti că avea permis fals, după ce a condus cu viteză excesivă prin localitate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: MACABRU – Căprioară măcelărită și aruncată la tomberoanele de lângă terenul de Atletism din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

Man Sergiu ianuarie 11, 2023 at 11:50 pm

Degeaba a mers la politie, chiar și cu filmarea, nu o sa rezolve nimic. Eu de un an sunt tot asa cu mașina….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.