BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

URMARE CAZ PREZENTAT: Poliția Animalelor l-a sancționat pe noul proprietar al câinelui alergat aproape 10 km după mașină între Baia Mare și Bozânta Mică

Revenim cu informații referitoare la cazul prezentat ieri pe site-ul nostru în care un cititor a surprins imagini halucinante pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, între localitățile Recea și Lăpușel.

Astăzi polițiștii de la Protecția Animalelor a mers la gospodăria bărbatului din Bozânta Mică identificat ieri de polițiștii din Recea. Acesta a fost sancționat contravențional pentru că animalul nu era microcipat, nu era sterilizat și nu avea montat adăpost la momentul verificării. Totodată, precizăm faptul că astăzi proprietarul a declarat polițiștilor că a primit donație animalul, nu l-a cumpărat așa cum știam noi ieri.

Ce spune IPJ Maramureș

”În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Protecția Animalelor, împreună cu un medic veterinar, s-a constatat faptul că animalul în cauză este sănătos clinic.

Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale” a transmis IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Primarul Doru Dăncuș susține înființarea unei secții de oncologie și extinderea secției de îngrijiri paliative a Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea”

Redactie

ŞOFERI CERTAŢI CU LEGEA: Amendaţi, sau rămaşi fără permise sau ajunşi după gratii pentru infracţiuni rutiere

Vasile Dale

IARNA ÎN MARAMUREŞ: Ninge în Pasul Prislop (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.