BREAKING NEWSImportant

Baia Mare, ORAȘUL NIMĂNUI: Parcare cu Mercedes direct pe trecerea pentru pietoni (galerie foto)

Ieri vă prezentam un caz petrecut pe bulevardul București din Baia Mare în care conducător auto (femeie, după cum chiar dânsa a discutat public pe rețelele de socializare) a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea legislației rutiere.

Astăzi vă prezentăm un alt caz: strada IL Caragiale intersecție cu Victor Babeș. Baia Mare Ora 15.10. Șoferul acestui autovehicul și-a parcat mașina chiar pe trecerea pentru pietoni. Ba a stat preț de câteva secunde sprijinit de capota vehiculului ”butonând” telefonul. Apoi a închis mașina și a plecat liniștit la Școala Internațională din zonă.

Poliția Rutieră Baia Mare a fost imediat sesizată. Nu de alta dar Ghițucă de la Poliția Locală doarme bine mersi în scaunul instituției plătit gras din banii contribuabililor. Echipele lui lipsesc cu desăvârșire din întreg orașul. Baia Mare, orașul nimănui.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile percheziției din Borșa. Mascații au intrat în casă la ora 6.05 și au găsit materialele pirotehnice comandate online

Vasile Dale

PARTENERIAT: Poliţia Municipiului Baia Mare beneficiază timp de trei luni de o autospecială Toyota C-HR HYBRID

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Urmărire în trafic la Vişeu de Sus. Poliţiştii au tras focuri de armă şi şi-au distrus autospeciala încercând să oprească un şofer (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.