BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Colonelul Florișteanu rămâne încă 60 de zile sub control judiciar. Decizia e definitivă

În data de 12 ianuarie 2023 procurorul militar care se ocupă de dosarul 596/P/2022 a emis o ordonanță prin care prelungea măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, începând cu data de 20 ianuarie 2023 până la 20 martie 2023 inclusiv.

Fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, colonelul Florișteanu Marcel Petru a contestat această măsură. Ieri, 16 ianuarie Tribunalul Militar Cluj a respins ca nefondată plângerea formulată de inculpatul Florișteanu.

”În temeiul art. 275 alin 2 din Codul de Procedură Penală obligă inculpatul colonel Florișteanu la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare de stat. Copie de pe dispozitivul încheierii se va comunica de îndată inculpatului, Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Maramureș și Poliției Municipiului Baia Mare. DEFINITIVĂ”.

Menționăn că în toată această perioadă colonelul Florișteanu trebuie să se prezinte ori de câte ori este chemat la sediul poliției sau la audieri, nu are voie să poarte sau dețină armament, nu are voie să discute cu persoanele implicate în anchetă (martori, părți vătămate etc), nu poate părăsi localitatea de domiciliu fără încuviințarea procurorul de caz etc.

foto principal cu titlu ilustrativ

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, minor prins la volan, sancţiuni pentru neutilizarea centurii de siguranţă

Vasile Dale

INTERVENŢIE: VIDEO – Echipa Salvamont Maramureş intervine la Budeşti pentru salvarea unui bărbat accidentat cu o maşină 4×4 (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTBAL / ACTUALIZARE: Recea face istorie în Liga 2 şi învinge Rapid Bucureşti. Organizatorul este anchetat de poliţie (FOTO)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.