BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Șofer din Poienile de Sub Munte prins băut și drogat la volan de polițiști

Încă un șofer a fost depistat în trafic de polițiștii Secției 4 Leordina după ce a consumat băuturi alcoolice sau substanțe halucinogene.

Astfel, în cursul serii de marți, în jurul orei 21.30 un echipaj al poliției a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia era un tânăr în vârstă de 24 de ani din Poienile de Sub Munte. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât existau suspiciuni că șoferul ar fi consumat substanțe interzise, polițiștii l-au testat și cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la methamphetamină.

Bărbatul a fost dus la unitatea medicală pentru a-i fi recoltate de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive și sub influența băuturilor alcoolice.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: A distrus cu Mercedes-ul totul în cale. Două persoane încarcerate lângă cimitir, în Vișeul de Sus

Vasile Dale

CINE ESTE BETIVUL CE A SARIT SA BATA POLITISTII? INDIVIDUL ARE PERMISUL SUSPENDAT SI A PROVOCAT DOUA ACCIDENTE (VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

BORȘA – un exemplu de bună administrație publică locală dat de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.