BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui. Familia a fost de acord cu donarea de organe

Tânărul din Borșa (22 ani) care în dimineața zilei de 9 ianuarie 2023, la ora 5.15 era la volanul unei mașini de teren și a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă apoi s-a izbit de un stîlp de beton, a decedat în cursul zilei de marți. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 20 de ani din Moisei, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

Câteva zile a fost în moarte cerebrală iar familia borșeanului a fost de acord să îi fie prelevate organe care au salvat alte vieți. În cursul marți de ieri o echipă de medici a sosit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i preleva organele. Miercuri familia a ridicat trupul neînsufleți și la transportat la Borșa pentru a-l înmormânta.

Şi-a pierdut iubita într-un alt accident

Tânărul nu a fost la primul accident rutier. În urmă cu un an și jumătate (5 august 2021) mașina condusă de tânăr s-a izbit de un alt autovehicul pe DN18, tot în Borşa. Accidentul s-a soldat cu decesul unei adolescente de 14 ani (iubita borșeanului) și rănirea altor trei tineri. Accidentul ar fi fost provocat chiar tânărul care avea 20 de ani, pe atunci. Yasmina urma să împlinească 15 ani peste 10 zile.

Accidentul în care şi.-a pierdut Yasmina a avut loc în localitatea Borșa, din județul Maramureș, când două BMW-uri s-au ciocit. Trei persoane au fost rănite grav, fiindu-le aplicate manevrele de resucitare. Din păcate, doar două dintre acestea au răspuns la ele, fiind ulterior transportate la Spitalul din Borșa.

Impactul i-a fost fatal însă adolescentei din localitatea Moisei, carre ieșise la o plimbare cu prietenul său. Iubitul tinerei ar fi derapat din cauza vitezei și a lovit lateral un BMW X6, condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești.

În autoturism erau 4 tineri, toți din Borșa. La volanul autoturismului BMW seria 7 se afla iubitul fetei decedate, un tânăr în vârstă de 20 ani. Yasmina urma să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile. Urma să împlinească 15 ani. În mașină erau încă doi tineri: o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani. În total, trei persoane au fost găsite inconştiente de pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş. Potrivit poliţiştilor, în urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflați și ei în calitate de pasageri în același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mesaje de condoleanțe pe facebook

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Ali dragă !! Ai fost un coleg și un prieten bun!”, a scris un prieten de-ai tânărului, pe Facebook.

”Drum Lin spre ceruri sufletul meu drag și scump, inima mea te iubesc și te voi iubi tot restul vieții mele!!! Te iubesc puiul mami și îngerașul meu!!!” a fost mesajul postat de mama tânărului pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: BĂTAIA DE JOC A DSP MARAMUREȘ CONTINUĂ: ”Cum se simte bunica”? Răspuns: ”E bine. E moartă de o săptămână și jumătate!”

Redactie

EXCLUSIV – O mașină de poliție a accidentat mortal un bărbat la Gârdani. Ce spune Poliția despre tragedie (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: SEFUL SECTIEI DE POLITIE 4 RURALA LEORDINA STIA CA SUBALTERNII AU FOST ULTRAGIATI! NU A LUAT NICIO MASURA?!

Vasile Dale

2 mesaje

Escu ianuarie 19, 2023 at 1:45 am

Justitie divina !

Raspunde
mo ianuarie 19, 2023 at 9:22 am

selectie naturala…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.