BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandateTara Lapusului

DN18B Rohia – Rugășești: Copil de șapte ani în comă, după ce el și mama lui au fost loviți de o șoferiță care s-a răsturnat cu mașina (galerie foto)

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina după ce a făcut o depășire interzisă, a pierdut controlul volanului și a lovit o mamă cu un copil de 7 ani, în Rugășești, județul Cluj.

Eveniment rutier produs în această dimineață, pe DN18 B, în interiorul localității Rugășești. O șoferiță a făcut o depăsire într-o zonă unde era interzis, a pierdut controlul și a lovit în plin o mamă cu un copil de 7 ani, pe care i-a rănit foarte grav.

Copilul și femeia au primit îngrijiri de urgență și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ pentru investigații și asistență medicală.



Copilul este în comă de grad 3. Mama este amnezică, are traumatism cranio cerebral sever, fracturi și va fi trimisă la Neurologie.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu.

Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon. Cele două persoane au fost preluate de echipaje medicale. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Si pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la accident. Au fost dislocate la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de protecție pentru persoanele implicate în accident. (Sursa: Antena3CNN.ro).

Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL, PERICOL PUBLIC PE ŞOSELE: Şapte persoane s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub inflenţa băuturilor alcoolice

Vasile Dale

FURT DE ARBORI: 12 percheziții domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Maramureș și Satu Mare pe linie silvică (foto)

Redactie

VIDEO: Ei sunt cei doi politiști care au salvat un șofer de TIR din Maramureș care a făcut accident vascular la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult