BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Primarul ”sfert de secol” din Suciu de Sus a furnizat apă potabilă ”colorată” la robinetele celor 4.000 de locuitori

Primarul din Suciu de Sus Viorel Pașca le-a furnizat în aceste zile apă potabilă ”colorată” celor 4.000 de locuitorilor din comuna pe care o păstorește de aproape un sfert de secol. Locuitorii sunt revoltați pentru că deși au cerut explicați atât edilului, cât și angajaților primăriei, nimeni nu le-a spus nimic concret. Nu degeaba i se spune primarul ”sfert de secol”, primarul care în cei 23 de ani de administrație a lăsat comuna de izbește. Primarul a cărui număr de mobil este necunoscut de marea majoritate a subalternilor sau a consilierilor locali.

„Buna ziua. Asta este apa potabilă pe care o primim la robinete de câteva zile. Nici duș nu poți face. Să speli haine nici vorbă. Le bagi în mașină albe și le scoți maro. De fiecare dată când plouă avem apă murdară la robinete. Ne înfundă toate filtrele, distruge boilerele și mașinile de spălat” este mesajul care a însoțit imaginile primite pe adresa redacției.

Noi am încercat să luăm legătura cu primarul Viorel Pașca, însă la sediul instituției ne-a răspuns flegmatic o domniță. Aceasta ne-a întrebat cine suntem și ce dorim. Când a aflat cine suntem și pe cine căutăm (primar, viceprimar, secretar – oricare) i se putea simți teama din voce. ”Nu este niciunul în Primărie. Sunt pe teren”. Cerând un număr de mobil ne-a spus că ne face transferul la secretariat, deși tocmai acolo sunasem. Firește că transferul s-a făcut pe numărul de fax (apropo avem și înregistrarea audio a discuției, n.r.).”Este vorba despre o defecțiune la rețea și în urma reparațiilor a fost furnizată apă ce avea o culoare maronie. Cel puțin așa mi s-a spus mie. Cauza reală este alta: incompetența și lipsa de implicare a primarului în acest sens și de fiecare data când plouă avem apă murdară. Proastă administrare și lipsă de viziune” ne-a declarat Daniel Vasile Țura, consilier local PNL Suciu de Sus.

Din câte știm noi fiecare locuitor plătește 30 lei / an Primăriei Baia Mare pentru apa potabilă ce le este furnizată.

Te-ar putea interesa si

BOTIZA: O rulotă de tip fast food a luat foc după ce a explodat. Cinci victime cu arsuri, printre ei și o fetiță de 3 ani (video/actualizare)

Redactie

ACTUALIZARE / IPJ MARAMUREŞ ŞI STS REACŢIONEAZĂ: Șoferul inconștient a fost identificat (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – HAOS LA DSP MARAMUREȘ: În izolare cu copilul 14 zile. Prima testare negativă pentru amândoi, însă la două zile după ieșirea din izolare minorul e pozitiv iar tatăl negativ (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Calin ianuarie 19, 2023 at 3:16 pm

De ce se plang , daca ei l-au votat ? Asta merita !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult