BREAKING NEWSImportant

Tendinţele modei pentru 2023 -Ce ar trebui să ştii

Dacă vrei să te îmbraci cu stil şi să fii în pas cu noutăţile, este bine de ştiut că tendinţele modei pentru anul 2023 sunt foarte variate şi pline de culoare, indiferent de abordarea stilistică pe care o adopţi. Fie că monitorizezi constant prezentările de modă ale noilor colecţii, fie eşti o urmăritoare pasionată a platformelor de specialitate, precum blog CCC, ai posibilitatea de a afla ceea ce au decis creatorii de modă şi criticii de specialitate în ceea ce priveşte noile tendinţe ale anului 2023. Indiferent de anotimp sau de eveniment, vei descoperi recomandări şi idei care să te inspire în crearea celor mai moderne şi potrivite ţinute.

De ce să urmăreşti blog-ul CCC

Accesând blog CCC ai posibiltatea de a trece în revistă noile tendinţe ale anului 2023. Sfaturile avizate şi recomandările specializate te vor ajuta să îţi creezi outfit-uri în trend, potrivite siluetei tale şi integrate perfect contextelor din viaţa ta. Ai nevoie de îndrumare din partea stiliştilor şi criticilor, atunci nu ezita să urmăreşti dinamica mediului online în ceea ce priveşte tendinţele modei. Trucuri, sfaturi, recomandări, idei inspirate şi indrăzneţe, toate pentru a te ajuta să te simţi şi să arăţi bine!

Culorile anului 2023

Institutul Pantone a ales şi pentru 2023 culoarea anului, respectiv Viva Magenta, cod 18-1750. O culoare vie şi foarte puternică, plină de optimism şi forţă.  Tocmai datorită forţei şi energiei pe care le inspiră, nu este suficient doar să o introduci în ţinutele tale, ci este obligatoriu să ştii cum să o combini. Astfel, recomandările specialiştilor tind către o temperare a acestei culori, combinând-o cu alb, negru, gri, vernil, bleu sau bej. Oricare dintre aceste tonuri şi-a câştigat locul pe podiumul culorilor anului 2023, făcând parte din combinaţii cromatice extrem de interesante şi plăcute. Pe lângă atât de impunătoarea Viva Magenta, anul 2023 este prietenos în tendinţe cu nuanţele de verde şi albastru, roşu-portocaliu, roşu-îndrăzneţ, bej-roşcat sau argintiu.

Accesorizarea, un punct forte în anul 2023

Anul 2023 aduce ţinute pline de culoare, punctate printr-o accesorizare cu personalitate. Se poartă genţile mari, borsetele, pălăriile tip clopot, beretele, bentiţele,  bijuteriile argintii generoase, mănuşile lungi şi ochelarii de soare cu rame nonconformiste. În ceea ce priveşte vestimentaţia, piesele anului sunt înnobilate cu franjuri şi ciucuri, cu decupaje adânci, dantele şi pene. Nu sunt uitate paietele şi nici volanele, acestea din urmă putând fi adoptate într-o multitudine de nuanţe, forme, mărimi şi texturi



Încălţămintea noilor tendinţe

Noul trend al anului 2023 nu exclude niciun fel de încălţăminte, astfel că îţi poţi finaliza orice ţinută cu pantofii, cizmele sau sandalele preferate. Pentru ţinutele sport, confortabilii sneakers rămân în tendinţe, iar o ţinută office poate fi punctată cu o pereche de pantofi cu toc foarte mic-kitten heels. Atunci când abordezi stilul casual, alege platformele, pantofii transparenţi  sau modelele de încălţăminte cu toc gros, iar dintr-o ţinută elegată nu omite niciodată sandalele sau pantofii eleganţi cu toc înalt. 

Îmbracă-te în tendinţe!

Blog CCC te ajută să descoperi piesele vestimentare preferate în anul 2023, dar şi modul în care  le poţi purta pentru a obţine un look în tendinţe care să te avantajeze. Pantalonii evazaţi, rochiile lungi din bumbac, topurile cu paiete sau franjuri, fustele scurte şi trench-urile sofisticate, toate pot face parte din ţinutele tale. Încă sunt în tendinţă pantalonii din piele, puloverele tricotate şi  vestele accesorizate cu guler din puf. Fii elegată purtând rochii tip sirenă accesorizete cu paiete, sau  rochii midi îmbogăţite cu dantele. Adaugă pantofi sau sandale cu ajutorul cărora să creezi echilibru cromatic, nu uita de bijuterii şi adaugă poşeta potrivită.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un bărbat din Fărcaşa, băut, a făcut accident în judeţul vecin. A fugit de poliţie şi s-a oprit între tufe

Redactie

Polițiștii maramureșeni printre copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 27 Baia Mare

Redactie

NEWS ALERT: Foc la colibele de pe strada Gării din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult