BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

FOTO CITITORI: Nu o stradă din Ucraina bombardă de rachetele rușilor! E ”ulița” Salciei din buricul municipiului Baia Mare

Nu, nu este o stradă din Ucraina, dar arată ca și cum ar fi una. Este, însă, o stradă publică din Baia Mare, situată într-o zonă de case a municipiului, unde fiecare proprietar plătește, anual, circa 1.200 lei taxe și impozite.

E greu de crezut, dar, deși au trecut 18 ani de când primii băimăreni și-au construit o casă pe strada Salciei, drumul încă nu a fost asfaltat.

Sesizările către administrația locală au curs cu duiumul în acești ani, ba mai mult locuitorii din zonă au participat la toate întâlnirile ce au vizat discuțiile legate de strada pe care stau.

“Ne-am descurcat cum am putut în acești ani, am pietruit pe cheltuiala noastră, dar starea drumului se deteriorează foarte tare și devine tot mai greu de circulat.

Plătim taxe și impozite, dar nu beneficiem de niciun sprijin deși s-au făcut nenumărate sesizări”, măr­turisește unul dintre locuitorii străzii.

Zeci de case sunt amplasate pe această stradă, iar în ultima vreme au “răsărit” și câteva blocuri, alt măr al discordiei între cetățenii ce stau în zonă, administrația locală și dezvoltatori.

“Amplasarea blocurilor a dezlănțuit multe nemulțumiri și chiar procese”, adaugă un alt băimărean ce stă pe strada Salciei.

În orice caz, până la rezolvarea problemelor și ca să fie “în trend” cu peisajul, locuitorii și-au “retrogradat” strada la rang de… uliță.

Text: Maria Stoica, www.Graiul.ro.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Se cere demisia viceprimarului ca urmare a blocajului administrativ între acesta și primar

Redactie

Accident groaznic în Ialomiţa. Sunt 10 morţi şi opt răniţi (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.