BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTOGRAFII ȘOCANTE: CRIMINAL ÎN SERIE – Un necunoscut ucide câinii sătenilor din Ulmoasă cu ANTIGEL. Criminaliștii sunt în alertă

Au trecut 10 zile de când vă informam despre faptul că un bărbat din Ilba a fost arestat preventiv după că a ucis prin spânzurare mai mulți câini lângă cimitirul din sat, iată că astăzi vă prezentăm un alt caz care a șocat o intreagă comunitate.

Este vorba despre un nou val de crime în rândul câinilor care are loc în Ulmoasă, sat ce aparține de orașul Tăuții Măgherăuș. 5 câini au fost deja uciși, iar 2 se află în stare gravă după ce au fost otrăviți cu antigel.

Potrivit unui localnic proprietar al unui animal ucis, toți câinii morți au avut aceleași simptome înainte de deces, iar veterinarul a cofirmat câ ar fi vorba despre otrăvire cu antigel.

Prima dată a murit câinele unei vecine. Următorul a fost al unei alte vecine, care are doi. Apoi, aseară a murit al meu după două zile de chin. Azi noapte, a murit și celălalt câine al vecinei. Toți patru erau câini de talie mare”, ne-a trasmis Ciprian Palencsar, stăpânul unuia dintre patrupezii uciși.

Polițiștii criminaliști au fost astăzi sesizați și au efectuat cercetarea criminalistică la fața locului. Aceștia încearcă să identitice autorul (autorii) care au comis asemenea fapte oribile.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 28 ianuarie, la ora 10.40, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că un exemplar canin care aparține unui bărbat din Ulmoasa, a fost găsit mort, existând suspiciunea că ar fi fost otrăvit.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat câinele, iar proprietarul acestuia a relatat faptul că de câteva zile acesta se simțea rău, motiv pentru care a chemat un medic veterinar să îl examineze, iar din spusele acestuia există posibilitatea ca exemplarul canin să fi fost otrăvit.

A fost efectuată cercetarea la fața locului de către polițiști și examinarea cadavrului de către medicul veterinar al unității.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept faptă prev. de art. 25 alin. 3 lit. a din Legea nr. 205/2004 privind Protecția Animalelor.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Accident grav la Oncești soldat cu două fetite rănite. Minorele colindau din casă în casă (actualizare)

Vasile Dale

INTERVENTIE RAPIDA: UN AUTOTURISM A LUAT FOC PE STRADA GRANICELOR DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INCA O SERIE: PATRU AUTOTURISME SI UN TIR VANDALIZATE LA SATULUNG. „PNEUMOLOGUL” LOVESTE DIN NOU IN CENTRUL SATULUI (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

3 mesaje

Capo de Oros ianuarie 28, 2023 at 4:16 pm

Daca ar omorî condamnatii fugari si banditii si hotii nu cred ca ar mai avea nimeni o problema cu asta.

Raspunde
5533 ianuarie 28, 2023 at 6:10 pm

Este groaznic și de cmdamnat aceste atrocități asupra cîinilor, pe de alta parte stăpîni cîinilor trebuie să i țină legați , văd și în vișeu de sus cîini pe drum în apropierea școli ,la penny market stau chiar în fața uși la intrare , este teroare ,mă întreb ce face primarul din viseu vărzarul ???

Raspunde
Anamaria ianuarie 29, 2023 at 8:33 pm

Animalele nu au nici o vina

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.