BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ BORD: Șofer inconștient pe DN18B. Era să se lovească cu autospeciala de poliție

Imagini incredibile a fost surprinse ieri în jurul orei 16.22 de o cameră de bord amplasată pe un autoturism care circula pe drumul național 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuș.

Între localitățile Copalnic și Copalnic Mănăștur șoferul unui autoturism VW înmatriculat în județul Maramureș s-a angajat în depășirea unui alt autoturism. Deși începuse linia continuă, urma curbă și vizibilitate era redusă, șoferul ar fi apăsat pedala accelerației pentru a mai depăși acea mașină.

Doar că din sens opus se apropia o autospecială a poliției. Agentul de poliție aflat la volan a frânat pentru a evita impactul. Imediat polițistul a pornit girofarurile și semnalele acustice și a pornit după șoferul autovehiculului respectiv. Nu a mers prea mult deoarece atât șoferul aflat în depășire, cât și cel depășit opriseră deja în afara părții carosabile, bănuind exact ce se va întâmpla.

În urmă cu nici două săptămâni în același loc un alt șofer a făcut același lucru. Și atunci totul a fost surprins de o cameră de bord. Atunci șoferul vinovat a fost sancționat contravențional cu 870 lei amendă și i s-a reținut permisul de conducere pentru următoarele 60 de zile. Detalii aici:

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: „Crăciun în Maramureș”, ediţia a XIII-a

Redactie

FOTO/VIDEO CITITORI: Evenimente neplăcute pe șoselele județului. Tamponare la Sighet, BMW în podeț la Vișeu de Sus

Vasile Dale

GHEORGHE ȘIMON, deputat PSD Maramureș: Românii vor ajunge să muncească doar pentru a plăti facturi!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.