BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Șofer de ride sharing depistat pozitiv la 7 substanțe interzise pe bd Traian din Baia Mare. Vezi ce spune șoferul (actualizare)

Echipajul Poliției Rutiere Baia Mare a observat azinoapte un autoturism de ride sharing circulând pe bulevardul Traian. L-a somat să oprească iar șoferul a fost testat cu aparatul drug test. Acesta a indicat prezenta a 7 substanțe interzise, un adevărat cocktail am spune noi. Tânărul a fost percheziționat, polițiștii nedescoperind substanțe asupra lui. Acesta a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge și urină.

În tot acest timp bărbatul aflat la volan a susținut că nu a consumat niciun fel de substanță interzisă.

Polițiștii nu au intrat în jocul lui de intimidare (avand informații ca se afla sub influenta drogurilor) desfășurându-si activitatea cu profesionalism și cu răbdare desi au fost provocați în repetate randuri.



Toate aceste acuzatii nu au putut fi argumentate deoarece testarea a fost îndeaproape urmarită de către jurnaliștii de la Baia Mare TV, fiind inregistrată video, iar toate muștiucurile si bureții pentru drogtest au fost desigilate de către conducătorul auto.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi noapte, la ora 02.38, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Traian din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest rezultatul fiind pozitiv.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ce spune șoferul vizat: DREPT LA REPLICĂ

Șoferul vizat de această anchetă susține că nu este vinovat, că domnia sa nu a consumat niciodată substanțe interzise. Totodată acesta ne-a transmis și rezultatele probelor de sânge și urină care i-au fost recoltate în luna noiembrie 2022. Acestea sunt negative, după ce aparatul drugteste a indicat prezența a 4 substanțe intezise.

Mai mult, în declarația video pe care ne-a transmis-o conducăturul auto face acuzați deosebit de grave la adresa mai multor persoane. Este opinia sa, este dreptul dânsului la replică. Menționăm faptul că acesta își asumă responsabilitatea pentru cele afirmate în interviul de mai jos.

Te-ar putea interesa si

Baia Mare intră în atmosfera Crăciunului – Moș Nicolae vine cu daruri pentru toți copiii din Baia Mare

Vasile Dale

Maramureșul – destinația cea mai râvnită de sărbători. Turiştii care vor să aibă un Revelion de poveste au înroşit telefoanele hotelierilor: „Este foarte multă lume”

Vasile Dale

ÎNCĂ 7 DECESE: 400 de români au murit infectați cu coronavirus

Vasile Dale

8 mesaje

Google ianuarie 29, 2023 at 9:07 pm

In Borsa de ce nu sunt controale. De la barul Il Padrino sa vedeti cati drogati ies de acolo.

Raspunde
Alex ianuarie 30, 2023 at 8:58 am

probabil le e frica politistilor. si mie mi-ar fi.

Raspunde
Google ianuarie 30, 2023 at 10:26 am

Au pistoale direct in cap le as trage un cartus, nu un glont. Umbla folii negre pe fata, oare ce ascund sa nu le vada fata. Da le ar Dumnezeu dupa cum au furat si s au imbogatit pe nedrept si au case mari, iar in cartea de munca nicio zi.

Raspunde
emanuel ianuarie 30, 2023 at 1:13 pm

politista aia blonda este cea mai mare speța ce am vazut vreodata in
viata mea aveti grija baietii ca pune mana unde nu trebe!!

Raspunde
Dan ianuarie 30, 2023 at 12:52 am

Bagatziash paru in freza mai târâtură mai faci si bot mai 2 clase .temnitza

Raspunde
MURITOR ianuarie 30, 2023 at 9:58 am

Baietasul asta poate a facut sex oral si i-au ramas sub limba produse biologice!!!!

Raspunde
Andra ianuarie 30, 2023 at 11:53 pm

Lăsați atata teatru acest individ sta relaxat se vede pe el ca n a consumat nici un drog ,dar voi nici nu știți ce înseamnă un om drogat cu 7 substanțe. Asa puteți scoate pe toți drogați iar e cei care chiar se droghează sa ii lăsați liberi!

Raspunde
Elena ianuarie 30, 2023 at 11:44 pm

Lăsați atata teatru se vede e el ca nu e drogat și în plus amai câștigat de doua ori tot din același motiv.Cum se întâmplă ca tot același polițist îl oprește prima data depistat cu 4 substanțe, analizele de laborator ies negative acum 7 substanțe.Ma întreb eu acest polițist mai merita sa poarte aceasta uniforma?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult