BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

FOTO/VIDEO. Fructe de mare la calitate de Mediterana și prețuri de Satu Mare? Da, la Cinque Bistro!

Stai acasă în serile lungi de iarnă, apoi vezi o reclamă ce anunță că Valentine’s Day se apropie cu repeziciune și știi că ar trebui să te gândești la un cadou frumos și o seară cu cină romantică… Gândurile îți zboară spre Italia însorită. Dar nu e cazul să mergeți până în Italia, fiindcă le găsiți toate la Cinque Bistro, în centrul municipiului Satu Mare!

Cinque Bistro, restaurantul cu terasa modernă și trendy, încălzită toată iarna, în buricul târgului, lipită de Casa de Cultură a Sindicatelor. De ceva vreme, acolo se gătesc în exclusivitate pentru toată regiunea de Nord-Vest a țării fructele de mare de la Fish to Door, cel mai mare distribuitor în România al celor mai proaspete și mai de calitate produse ale oceanului planetar.

Caută-l oriunde pe rețelele de socializare pe Paul Nicolau de la Taverna Racilor din Herăstrău, ca să înțelegi despre ce-i vorba și ca să te convingi că nu rămâi de rușine dacă o inviți pe Aurica la Cinque Bistro, de Valentine’s Day!

Și nu rămâi nici fără un ban în buzunar, fiindcă prețurile de la Cinque sunt calibrate pentru buzunarele sătmărenilor, iar cei doi tineri care se ocupă de restaurant, Nicu și Gina, au grijă să-și respecte clienții care le trec pragul.

Peste 15 preparate din fructe de mare, la prețuri din care îți dai seama că nu-și bat joc de oaspeții lor: calamari la 57 lei, platouri pentru două persoane la 129 lei, pentru trei persoane la 249 lei, platou de 3,5 kg pentru patru persoane la 359 lei, cu o sticlă de prosecco gratis!

Din primăvară au planuri și mai mari, pentru care poți să te pregătești de pe acum, că dacă merge bine cu Aurica de Valentine’s Day, la vară poți s-o duci la festivalul fructelor de mare, cu platouri uriașe pe care se va găti la foc deschis… Nu, nu pe plaja din Insula Bali, ci tot pe terasa de la Cinque Bistro!


CONTACT:

Bulevardul Transilvania, nr. 3, Satu Mare (în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor)

TELEFON: 0771 567 271

Facebook: Cinque Bistro

Te-ar putea interesa si

BĂNUIELILE S-AU ADEVERIT / ACTUALIZARE: Poliţiştii nu au găsit Mercedesul dispărut. Hoţul a fost arestat preventiv (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – HAOS LA DSP MARAMUREȘ: În izolare cu copilul 14 zile. Prima testare negativă pentru amândoi, însă la două zile după ieșirea din izolare minorul e pozitiv iar tatăl negativ (FOTO)

Vasile Dale

Doi bărbați depuși în Penitenciarul Baia Mare pentru trafic şi deţinere de droguri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.