BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Crăcană, Fane și Cătălin aduși în fața judecătorilor pentru mandate de arestare. Vezi filmul umilinței din Ziua de Crăciun la care are au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus

În urma audierilor procurorul de caz a dispus reţinere pentru 24 de ore a celor trei, aceştia fiind preluaţi de escorta poliţiei şi duşi în arestul IPJ Maramureş unde și-au petrecut noaptea. Astăzi dimineață duba Penitenciarului Baia Mare a sosit la Vișeu de Sus iar cei trei suspecți urmează a fi duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Acuzaţiile aduse celor trei sunt extrem de grave: lipsire de libertate, tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, șantaj și violarea vieții private.

Crăcană este cunoscut în Vișeu de Sus după ce în urmă cu 14 ani celebrul procuror vișeuoan Vasile Pop l-a pus să jure cu mâna pe biblie în fața preotului că nu mai comite infracțiuni. Cu toate acestea individul a fost condamnat la 12 ani de pușcărie pentru infracțiuni comise cu violență. El a executat 9 ani din pedeapsă fiind liberat condiționat.

Cătălin este un puștan de 18 ani din Vișeu de Sus care nu se sfia să posteze pe paginile de socializare fotografii cu el și pistolu airsoft în buzunarul de la pantaloni, la vedere firește.



Fane este fiul unui alt cunoscut instrumentist din zona Vișeului.

Cel de-al patrulea individ nu a fost găsit, el fiind cel mai probabil plecat la muncă în Italia.

Ce spun polițiștii că ar fi făcut cei trei indivizi

Cazul a ieşit la iveală după ce un poliţist de la Vişeu a văzut întâmplător imaginile video în care un tânăr de 22 de ani din Vişeu era umilit şi supus la perversiuni sexuale de cei patru indivizi. Sursele noastre spun că totul ar fi fost un motiv de răzbunare pentru că victima nu şi-ar fi achitat o datorie mai veche la unul dintre agresori.

În baza probatoriului administrat, s-a reținut faptul că, în zilele de 25 și 26 decembrie 2022 , patru persoane de 18, 27, 29 și 45 de ani, din Vișeu de Sus, ar fi atras doi tineri, de 22 și 23 de ani, din Vișeu de Sus, la domiciliul celei de 18 ani în Vișeu de Sus, unde era organizată o petrecere, și, ulterior, i-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal.

În continuare, bănuiții i-ar fi înjosit pe cei doi tineri, forțându-i să recurgă la anumite acțiuni care să îi aducă într-o stare de umilință, agresându-i fizic, amenințându-i cu acte de violență, iar unei persoane vătămate i-ar fi sustras 400 de lei din portofel. Practic indivizii l-au forțat pe unul dintre tineri să îmbrace o rochie de mireasă și l-ar fi obligat să întrețină raporturi sexuale orale cu celălalt tânăr. Totodată, persoanele bănuite i-ar fi înregistrat cu telefoanele mobile pe cei doi tineri și fie ar fi făcut publice filmările, fie le-ar fi distribuit altor persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri și înscrisuri ce au legătură cu cauza, un pistol airsoft, un pliculeț cu substanță albă cristalizată și o substanță albă pulverulentă, susceptibile a fi droguri.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ŞOSELELE ÎNSÂNGERATE ALE MARAMUREȘULUI: 15 persoane rănite și un mort (galerie foto)

Vasile Dale

MANDATE DE ARESTARE EUROPENE: Un bărbat și o femeie din Borșa, arestaţi pentru agresiune sexuală

Redactie

CONTRABANDĂ PE TREN: Patru persoane care transportau ţigări pe relația Valea Vișeului – Vișeu de Jos, cercetate de poliţişti

Vasile Dale

1 mesaj

Ion februarie 8, 2023 at 12:59 pm

Au tot plătit polițiștii și procurorii ani de zile.
Cum se face ca se poate distribui in scoli și la magazinele de la colț droguri.

In zona viseu , moisei, Borsa oricine poate cumpara droguri ca pâinea calda. Cum se face ca polițiștii DIICOT și procurori nu pot găsi un individ.

Mergeți la orice copil din orice școala sau la orice persoana o găsiți la terasa și va poate da 10 nume de distribuitori și 10 nume de traficanți.

Doar sa aveți timp.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult