BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE batjocura la care au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus de 4 șmecherași – ACTUALIZARE

Așa cum v-am obișnuit doar pe www.vasiledale.ro aflați detalii și imagini video în EXCLUSIVITATE. După ce v-am prezentat detaliile cazului de la Vișeu de Sus, care a șocat o țară întreagă, cei trei au ajuns în fața judecătorilor de la Vișeu de Sus. Cei trei au fost aduși din arestul IPJ Maramureș cu două dube ce au fost însoțite de mascați.

La sediul Judecătoriei Vișeu de Sus s-a strâns puhoi de lume (cunoscuți dar și curioși) pentru a-și vedea odraslele în cătușe.

Înainte ca judecătorii să decidă dacă îi vor aresta sau nu pentru următoarele 30 de zile, www.vasiledale.ro a intrat în posesia imaginile înregistrate cu telefoanele mobile de cei suspecți. Am decis să le prezentăm pentru ca întreaga opinie publică să vadă cum indivizii fără pic de rușine și frică de Dumnezeu și-au bătut joc de doi tineri din oraș. Vom proteja identitatea victimelor pentru că așa este normal.



Menționăm faptul că la aceste înregistrări se aud inclusiv voci de femeie. Așadar, mult mai multe persoane au asistat la scenele de umilință din zilele de 25 și 26 decembrie 2022. Culmea, Ziua de Crăciun și a doua zi de Crăciun!!!

Cei doi au fost îmbrăcați în MIRE ȘI MIREASĂ, au fost obligați să se sărute, au fost loviți, au fost obligați să colinde, au fost puși în genunchi și să își facă declarații de dragoste. Totul spre amuzamentul și distracția celor patru suspecți. Trei prinși, iar al patrulea plecat se pare în Italia. Scenele de mai jos au fost filmate cu telefonul mobil iar ulterior au fost trimise mai multor persoane cu ”recomandarea” că așa vor păți toți cei care nu își vor plăti datoriile.

ACTUALIZARE: Toţi trei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

AVERTISMENT: imaginile video vă pot afecta emoțional!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Deputatul Gheorghe Șimon (PSD Maramureș) implicat într-un accident rutier în Strâmtura. Două femei rănite. Ambii șoferi testați inclusiv pentru consum de droguri (EXCLUSIV VIDEO)

Vasile Dale

Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. “Singura mea dorință este să i se asigure asistență medicală de specialitate” (VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT FEROVIAR: Trenul personal Cluj – Sighet a lovit la Jucu o maşină (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

3 mesaje

Antena24.ro februarie 8, 2023 at 11:41 pm

20 de ani inchisi si pusi la munca

Raspunde
a februarie 9, 2023 at 5:06 pm

paraziti sociali.

Raspunde
5533 februarie 10, 2023 at 4:51 am

Sunt uni mucoși care nu au muncit niciodata ,de bani gata si se cred mari șmecheri ,tatuați si cu pistol ,dar ei daca mor parinti ,sunt muritori de foame , vad peste tot arici de 19 ani are masina de 23 mii euro , uneori ma întreb ANF mai este?
De unde a avut bani daca el nu lucreaza ,am dat doar exemplu ,nu de alta dar avem multi care nu știu nimic de greu ,munca nu este pentru ei !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult